cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Yazılım hatası

(Topic created on: 06-17-2024 11:33 AM)
219 Views
Omen_Motion
Active Level 6
Options
Galaxy S
Ben cihazın hergün yeniden başlatılması için ayar yapıyorum diyelim,
Gece saat 06 da yeniden başlat diye ayar yapıyorum fakat cihaz kendini kapatıp yeniden başlamıyor, 
Bu yazılımı yapan kesinlikle bu ayarı deneyimlememiş olsa gerek çünkü bu yazılımı yapan kesinlikle Samsung cihaz kullanmıyor, yahu kıytırık bir cihaz bile bunu yaparken S23 plus gibi en üst segment cihaz bunu yapamıyorsa Samsung amiral gemisine önem vermediği ortaya çıkıyor, ama çok iyi fotoğraf çekiyor yok şunu çok iyi yapıyor gibi reklamlarla cihazlardaki özellikle amiral gemisi hataları göz ardı ediliyor, demek ki neymiş amiral gemisi adı altında çöp satılıyor, 
Şimdi moderatörler çıkıp uzaktan erişim falan diye gak guk edecekler, gak guk edeceğinize elinizdeki cihazda deneyin de hatayı ilgilisine bildirin 
0 Likes
6 Comments
Qui_X
Active Level 7
Galaxy S
Bu cevap vermemiz gereken bir sorun mu yoksa Samsung eleştirisi mi?
Omen_Motion
Active Level 6
Galaxy S
Bu hem eleiri ve eksiklik hemde cevap verilmesi gereken bir durum, cidden yazılımda çok büyük sorunlar var ve bu özellikle amiral gemisi cihazlarda, kesinlikle stabilite yok
Qui_X
Active Level 7
Galaxy S
Amiral gemisi yazılımdan çok bence donanımda üstünlüğü var.
Omen_Motion
Active Level 6
Galaxy S
İşte olay bu, donanım var yazılım boş
0 Likes
Galaxy S
Samsung orijinal servisine götür
0 Likes
Omen_Motion
Active Level 6
Galaxy S
Pardon cihazda donanımsal sorun yokki, sorun yazılımsal servis ne yapsın kardeş, servisin yaptığını bende yapabiliyorum, orjinal stock yazılımı yeniden yazsan da **bleep** etmiyor, stock yazılımın içindeki yazılımda sorun var, donanım mükemmel ötesi yazılım ise yerlerde sürünüyor, Samsung un acilen oneplus yazılımcısı pete lua veya lg yazılımcılarını bünyrsine katması gerekiyor, Samsung donanımı mükemmel yapıyor ancak yazılım ekibinin donanımdan haberi yok sorun burada, stabilite sıfır sıfır
0 Likes