Original topic:

Yavaş Şarj olup Çabuk Sarj bitiyor

(Topic created on: 09-09-2025 11:11 AM)
99 Views
hasank1567
Active Level 4
Options
Galaxy S
Arkadaşlar S24 FE cihazı almıştım 3/4 gün önce 35W apple adaptör almıştım onu kullanıyorum şarj ederken çok yavaş sarj oluyor ekran da 1 saat 36 dk yazıyor ama bence daha yavaş şarj alıyor Telefon ve çok çabuk bitiyor şarjı.

9 Comments
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
Yavaş şarj almasının sebebi adaptörün uyumlu olmaması. Samsungun Orijinal bir adaptörünü satın alın.
hasank1567
Active Level 4
Galaxy S
Apple darj adaptörü daha yeni aldım ama nasıl bir daha alabilirim ki ayrıca öneriniz nedir
0 Likes
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
İade edebiliyorsanız iade edin ve samsung orijinal adaptörü alın hocam. Apple adaptörüyle max 15w şarj edebilirsiniz.
0 Likes
hasank1567
Active Level 4
Galaxy S
İyide ben bu kafaya para verdim bu Samsung kaç wat sarj alıyor ki
0 Likes
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
Apple adaptörüyle samsung cihazları maksimum 15 watt şarj edebilirsiniz. (Kullanılan teknolojiler farklı.) S24 fe ise 25w destekliyor. Samsungun 25w adaptörlerinden almanız gerekiyor. (Önerim Ep-t2510)
0 Likes
Galaxy S
Benim şarjım 1 saat 7 dk da doluyor
0 Likes
hasank1567
Active Level 4
Galaxy S
Samsung bayisine gitmeli miyim?
0 Likes
smels
Active Level 6
Galaxy S
Şarj adaptörü telefon ile uyumsuz. Samsung telefonlar uyumlu adaptörler ile iletişim kurup ona göre güç çeker şarjı yönetir. Uyumlu adaptör kullanmak pil ömrünü uzatır uyumsuz adaptör pili daha erken öldürür. Aynı cihazı kullanıyorum max 25 W destekliyor Samsung'un kendi adaptörü ya da spigen ve anker markalarının adaptörleri kullanılabilir gerekli sertifika ve donanımlara sahip olduğu için uyumlu çalışırlar
0 Likes
hasank1567
Active Level 4
Galaxy S
Ben neden başka sarj aleti almak zorundayım ki evrensel değil mi bu saej aletleri ve kabloları neden illa apple dışı bir ürün almalıyım aynı verimi almak için çok saçma
0 Likes