Original topic:

Yav benim bu now bar birseye yaramıyor

(Topic created on: a month ago)
575 Views
Saidkök
Active Level 4
Options
Galaxy S

İnternetten görüyorum insanların now bar da farklı farklı şeyler var benimkisi sadece günaydın yatma vakti falan diyor maçlar gözükmüyor açık olmasına rağmen hava durumu **bleep** söylemiyor oradan müzik kontrol edemiyorum 1 kere çıkıyor sonra gidiyor müzik oradan (S25U)

44 Comments
isim_00
Expert Level 4
Galaxy S
Maçlar ıcın dılı İngilizce yapmanız lazım dıgerlerı hakkında bır fikrim yok
Saidkök
Active Level 4
Galaxy S
Samsung çok saçma şeyler yapıyor yeminle güncelleme bir yandan one ui8 sıkıntılı berbat optimasyonu bir yandan
0 Likes
isim_00
Expert Level 4
Galaxy S
Yapacak bir sey yok usenıyolar düzeltmeye
Saidkök
Active Level 4
Galaxy S
İnşallah bir an önce bu hatadan dönerler yoksa millet iPhone saflarına geçerler iPhone 16 pro max bunu seçtim yıllardır Samsung kullanıyorum ama artık beni hayalkirikligina uğratıyor ekstra olarak hep aynı şeyler
0 Likes
isim_00
Expert Level 4
Galaxy S
Iphone hakkında bilgim yok hep merak etmişimdir arayuz vb bug varmı dıye bı ara sırf bunun ıcın belkı gecerim denemk ıstıyom
0 Likes
Saidkök
Active Level 4
Galaxy S
Kısaca akıcı ve bugsuz hızlı ve iyi optime şekilde güncelleme geliyor ama seni kısıtlıyor yeni özellik nadir ekliyorlar diğer şeyler Samsung ile aynı bide kamerada sarı filtre kullanıyorlar
isim_00
Expert Level 4
Galaxy S
Gercektem guzel cıhazlar denme fırsatım oldu biraz ama bı zahmet olsun cunku tek yazılım bana gore harmony os ıosu gecer belki gecmıstır harmony os next denemediğim ıcın kesin dıyemıcem ama ıosu devri biterdi ambargo yemeseydı
Saidkök
Active Level 4
Galaxy S
Dediğin gibi huawei ambargo yemese şuan piyasada Samsung ve iPhone kalmazdı hormony os sadece goggle ye ait uygulamar olmaması çok kötü
isim_00
Expert Level 4
Galaxy S
Kendı uygulamaları daha ıyı bıle olabılır zamanla cunku cınlıler onem verıyo samsung gıbı degıller hataları düzeltmeye ozen gösteriyorlar samsung yarım yamalak ıs yapıyo
0 Likes