Original topic:

Yaptığınız saçmalığı biliyorsunuz ve bunun için gönderimi siliyorsunuz...

(Topic created on: 03-30-2026 01:55 PM)
701 Views
Kazikate
Expert Level 5
Options
Galaxy S

Cidden komiksin Samsung. Yaptığınız kullanıcıları kısıtlamaktır. Biz Android'i özgür olduğu için kullanıyoruz. Siz Apple felan değilsiniz kendinize gelin. OEM kilidini kaldırmak asla bir seçenek değildir. Bunu daha zor erişilebilir hale getirmeniz çok daha mantıklıdır. Binary yükselmeden önce abl dosyasıyla yaptığımız yönteme benzer bir şey yapabilirsiniz. Bununla kimse uğraşmaz sadece bilinçli kullanıcılar uğraşır. 

Sevgili Members kullanıcıları;

Biz bunun için bir imza kampanyası başlattık. Eğer yeterince destek alırsak kesinlikle bir yere varabiliriz. Bu durum bütün cihazlar için geçerli sadece bir modeli kapsamıyor. Android'in daha fazla Apple gibi olmaması için birlik olmamız gerekmektedir. Eğer imza atmak istiyorsanız yorum yazın veya dm'den mesaj gönderin ben size linki atarım. Yorumlarda fikirlerinizi de belirtin tabii ki. Teşekkürler.
37 Comments
memircomm
Active Level 7
Galaxy S
Gercwjten cok sinir bozucu oem kilidinin kardırılması. Son güncellemesini alacak s22'm bundan sonra custom rom gibi alternatiflerini kaybediyor
Kazikate
Expert Level 5
Galaxy S
Maalesef benim S23 Ultra'da aynı durumda. Keşke daha dikkatli olsaydım da yüklemeseydim son güncellemeyi. Kullanıcıların bu duruma tepki göstermesi lazım yoksa düzeltilmez.
memircomm
Active Level 7
Galaxy S
Bende 1 güvenlik güncellemesi ile donwgrade ihtimalimide kaybettim. Keşke daha güzel bir secenek sunsalardı. Yada xiaomi gibi 1 hafta bekleyerek açabilseydik. Neden boyle bisey yaptiklarinin kendilerininde bilmedigini dusunuyorum, sözde güvenlik için tabii.
Galaxy S
İmza linki lütfen ayrıca düşüncem şu: Samsung is turning into Apple
Kazikate
Expert Level 5
Galaxy S
Apple'da gittikçe Androidleşiyor...
Galaxy S
Bir bakmışsın iphone'a apk iniyor😂😂
S25Navy2025
Active Level 10
Galaxy S
Adam burda bana ağıza alınmayacak küfürler etti onu bile umursamadilar 😂
Kazikate
Expert Level 5
Galaxy S
Modlar çok garip hepsinden nefret ediyorum.
serhatz04
Expert Level 5
Galaxy S
Android'in bir anlamı kalmadı