cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Yapay zeka sorunu

(Topic created on: 10-01-2022 02:33 PM)
328 Views
ekinbag
Active Level 1
Options
Galaxy S

S22ultra var bende. Evim  3 katlı  ilk katta modem var 3.katta da router var .yani  wifi  güclendirici var. Sorun şu  üst kattayken hala zayıf bir şekilde 1.kattaki modeme bağlı kalması. Her seferinde elimle güçlü sinyali almak için 3 katı seçiyorum.. daha önce Huawei mate20 pro vardı bende .hangi sinyal güçlüyse direk onu seçiyordu. Samsung wifi tamamen çekmeyene kadar  bekliyor. .yani  sinyal gücü  üst katta 5 ise.  1.kattaki  sinyal gücü 1 olan modeme bağlı kalıyor...

11 Comments
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Galaxy S
otomatik bağlan seçeneği aktif mi?
0 Likes
ekinbag
Active Level 1
Galaxy S
Tabiki aktif
0 Likes
Mertcan39
Expert Level 1
Galaxy S
Samsunglarda bu sorun var. 3 ay boyunca uğraştım. Samsung koreye kadar konu gitti. Gelen sonuç ise bizim ki böyle oldu. Size tavsiyem eve mesh sistemi kurun. Ben mesh ile çözdüm
0 Likes
ekinbag
Active Level 1
Galaxy S
Mesh sistemi nedir ustam biraz açarmısın bir uygulamamı
0 Likes
Mertcan39
Expert Level 1
Galaxy S
Aynı markaya ait mesh sistem özelliği bulunan Modem/Routerlar. 1 kontrolör tarafından yönetilen birden fazla cihaz yani
Screenshot_20221001-151123_Keenetic.png
0 Likes
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy S
Normal olan da bu değil mi zaten bir ağa bağlıyken neden durduk yere daha güçlü olana bağlansın ki oyun moyun oynarken ya da önemli işlerde değişirse sinir bozucu bir durum.

Belki geliştirici seçeneklerinden Wi-Fi güvenli modu,Wi-Fi tarama hızlandırması ayarı sorununuzu çözer.

Ya da Bixby Routines'den rutin ekleyebilirsiniz Wi-Fi gücü 3 den az ise şu ağa bağlan gibi.
0 Likes
Mertcan39
Expert Level 1
Galaxy S
Hayır normal olan bu değil. Cihaz kararsız ağ da neden kalmayı tercih etsin. Modem geçiş için istemci cihaza(telefona)istek gönderir telefon geçip geçmeyeceğini karar verir ve samsunglar geçmiyor kararsız ağ da kopana dek kalıyor hem internet hızı düşüyor hem ping artıyor kararsızlaşıyor
0 Likes
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy S
Bixby Routines'den ekle hocam otomatik geçsin wi-fi gücü azalınca şu ağa bağlan gibi.
0 Likes
Mertcan39
Expert Level 1
Galaxy S
Ben Mesh sistemi kurarak sorunu çözdüm. Fakat Samsung yazılımını düzeltmesi lazım. Herkes Mesh kurmak veya rutin eklemek zorunda değil. Apple/Xiamio/huawei/oppo bunların hepsi sorunsuz geçiş yapıyor Samsung neden yapamıyor?
0 Likes