Original topic:

Yapay Zeka elle tutulur bir işlevselliği yok.

(Topic created on: 03-21-2026 02:46 PM)
164 Views
Paron
Active Level 2
Options
Galaxy S

Sadece dilbaz bir yapay zeka evet araştırma konusunda iyi ancak artık her uygulamada hatta hemen hemen her alanda oyunlarda bile yapay zeka modelleri çıkıyor bu artık klişe gelmeye başladı gerçekten istediğin gibi cihazına sesli komutla erişemiyorsun hala şaşırıyorum nasıl samsungun kendi asistanı olamaz diye mesela cihaz bir ios'dan çok daha iyi ama yapay zeka sadece dilbaz elle tutulur bir icraat göstermiyor konuşmanin. Bazen bitisini beklemeden cevap veriyor sorunu anlamıyor sadece olumlama yapmak için bekliyor ve neden sözde daha verimli bir asistan için ekstra ucret odemeliyim sadece bir tık daha fazla dosya saklamasi için 799 gibi bir rakam?? Siri bunun için koşul bile sunmuyor gerçekten herşeyi fiyat algisi ile satamazsın.

5 Comments
AŞKOO
Active Level 3
Galaxy S
👏👏👏👏
0 Likes
isim_00
Expert Level 2
Galaxy S
Bıxby hala cop gelıstırme yok adam akıllı diğer yapay zeka ozelıklerıde gemınıyle yapılıyor bı kısmı bazıları telefona onceden entegrlı
0 Likes
Paron
Active Level 2
Galaxy S
Benim cihazimda bixb'ye entegreydi yabancı lisanım olduğunu için Google asistandan verimli kullanıyordum fakat tam performansla çalışmıyor bixby'i neredeyse unutmuşum mesela onu gelistirebilirler gemini gerçekten cok kafa yorucu uzun uzun konuşuyor pratik değil ve sonucunda istediğin çözümü sunmuyor sadece geveze. Chat gptden cok bir farki yok
0 Likes
isim_00
Expert Level 2
Galaxy S
Gemını daha olası şeyler soyluyo chat gbt ıse son yaptıkları anlasmadan dolayı hemde saçma onerıler sunuyor ozelıkle telefonlar hakkında soru sorunca yanlıs bılgıler verıyo sahsen Gemını chat gbt den daha iyidir
0 Likes
Paron
Active Level 2
Galaxy S
Ben şuan chat gpt ile kıyaslamiyorum ayni halt diyorum ve gemini işe yaramaz diyorum
0 Likes