cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Ya bıktım artık

(Topic created on: 05-18-2024 08:05 PM)
429 Views
erdempn
Active Level 4
Options
Galaxy S

image

image

depolama alanım var ama bu bildirim çıkıp duruyo sinir bozucu nasıl durdurabilirim
18 Comments
erdempn
Active Level 4
Galaxy S
Kardeş eskiden bundan daha dolu olmasına rağmen bu uyarı çıkmıyordu 126 gb doluydu bu uyarıyı görmüyordum 127 gb olunca gösteriyordu benden iyi mi bileceksin güncellemeden sonra verdi bu uyarıyı normalde vermiyordu. Yani bu demek ki yazılımsal bi hata eskiden zaten depolama uygulamasına girince de alan dolu uyarısı veriyodu uygulama içinde şuan girince vermiyor demek ki alanım dolu değil.
0 Likes
Melih_A34
Active Level 8
Galaxy S
Kral alakasız ama hafoza dolu olduğu için cihazda yavaşlama var mı, yani çok etki ediyor mu hızına?
0 Likes
erdempn
Active Level 4
Galaxy S
kanka hafıza dolu değil. yavaşlama yok hızı da azalmadı
0 Likes
Melih_A34
Active Level 8
Galaxy S
Hafızasan kastım dahili depolaması yani ram değil, %94 dolmuş ya seninki
0 Likes
erdempn
Active Level 4
Galaxy S
kankam %94 çok dolu bi hafıza değil işte onu diyorum eskiden bu uyarı 700 mb falan alan kalınca çıkıyordu 7 gb alan varken çıkması çok gereksiz ve saçma alanım var yani
0 Likes
Melih_A34
Active Level 8
Galaxy S
He anladım, sen %94e dolu değil diyince ben kendimi yanlış anlattım sandım😅
SonerA345G
Expert Level 3
Galaxy S
Aynen knk baya dolu değil ya dimi
0 Likes
özgür_s21fe
Active Level 10
Galaxy S
Hafızan nasıl dolu değil taştı taşacak doldurmuşsun. En az 20gb boş yer olması lazım ki düzgün çalışsın uygulamaların önbelleğine yer olmalı. Zaten yavaşlıyor hafıza dolunca bana öyle geldi
0 Likes
erdempn
Active Level 4
Galaxy S
kral eskiden uyarı 1 gb alan boş kalınca çıkıyordu 7 gb iken çıkmaması lazım yani onu diyorum
0 Likes