- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Zaman içinde kullanırken başınıza gelen, sonrasında yazılım ile düzelen hatalar veya geçmişte olup da şu an olmayan özellikler var mı hatırladığınız? Güncelleme meraklısı bir forumun düşüncelerini merak ediyorum. Konu açılınca bir gönderi oluşturmak istedim.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-27-2026 12:43 AM in
Galaxy SBen hayatımın her alanında hep açık kaynak yazılımları kullanmak istedim. Eğer açık kaynak bir alternatif görürsem direk onu kullanmaya başladım.
Ve şimdi de pcye ubuntu kurdum. Android harici linux deneyimim yok. Sizce hangi dağıtım ideal. Mint diyor çoğu kişi ama arayüz çok kötü geldi bana windows çakması gibiydi
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-27-2026 01:07 AM in
Galaxy SBen günlük hayatımda Fedora kullanıyorum ve gayet de memnunum ubuntu bana çok sorun çıkarmıştı çözene kadar çok uğraşmıştım. Fedorayı severek ve rahat şekilde kullanıyorum. Tüm işlerimi de görüyor. Çoğu şey zaten online. Windowsa ihtiyaç duyduğum zamanlar da oluyor o da çok nadir. Linuxtaki en büyük rahatlık her şey tek yerde ve kontrol edilebilirlik. Tek eksisi benim açımdan çoğu sahipli yazılım kodek vs ne varsa gelmiyor açık kaynak olduğu için. Onları elle eklemen gerekiyor. Terminal bilsen iyi olur büyük rahatlık ama bilmesen de olur. Günümüz şartlarında bence artık windowsa gerek bile yok.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-27-2026 01:12 AM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-27-2026 01:17 AM in