Original topic:

YD şebeke sorunu

(Topic created on: 01-04-2026 06:27 PM)
275 Views
EmirhanBozan
Active Level 4
Options
Galaxy S

Yılbaşıyla birlikte imeiler sıfırlandı ve benimde sıfırlandı. Turkcell kullanıyordum ve imei sıfırlanırken operatör değişikliği yaptım ve türk telekoma geçtim. Türk Telekom hattım aktif olduğunda telefonumun sim 1 girişine taktım ama sinyal aldığım halde şebeke alamadım ( Sadece acil durum aramaları ) yazıyor. Sim 2'ye takayım dedim ve hiç bir şekilde sim kartı bile görmüyor. Başka aktif sim kart deneyeyim dedim ama yine olmadı. Hangi sim kartı denersem deneyeyim sim 2 hiç bir şekilde görünmüyor sim 1'de (Sadece acil durum aramaları) yazıyor. Nasıl yapabilirim ? Telefonum S24 Ultra

8 Comments
Abdullah033
Active Level 9
Galaxy S
Ağ ayarlarını sıfırla
0 Likes
EmirhanBozan
Active Level 4
Galaxy S
Yaptım olmadı.
0 Likes
Abdullah033
Active Level 9
Galaxy S
Beklemen lazım
0 Likes
EmirhanBozan
Active Level 4
Galaxy S
Ama sim 2 hiç bir şekilde görmüyor hangi sim kartı takarsam takayım sim 2 görünmüyor. Sim 1'e de hangi sim kartı takarsam takatım şebeke alamıyorum.
0 Likes
Abdullah033
Active Level 9
Galaxy S
Zaten s24 ultrada sım ıkı sebekesı yok
0 Likes
EmirhanBozan
Active Level 4
Galaxy S
Şuan böyle ve (Sadece acil durum aramaları yazıyor) Ocak 2'de imei sıfırlanmıştı ve eski hattım olan Turkcell'i taktığımda çalışmıştı sonrasında Türk Telekom'a geçtim ve bu sabah Türk Telekom aktif oldu telefona taktım ve sonuç bu. Türk Telekom hattım başka telefonlarda çalışıyor.1767541324543.jpg
0 Likes
tsubasa20
Active Level 9
Galaxy S
reis ve şimşek yasaklamış herhalde öde ücretini kullan diyorlar sanırsam
0 Likes
EmirhanBozan
Active Level 4
Galaxy S
O apple telefonlara samsunga değil. Benim telefonum pasaporta kayıtlı değil.
0 Likes