cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

YAPAY ZEKADAN BEKLETİNİZ NEDİR

(Topic created on: 06-12-2024 12:52 PM)
227 Views
Bilemedim_şımdı
Active Level 7
Options
Galaxy S
Evet arkadaşlar başlıkda okuduğunuz gibi yapay zekadan beklentilerniz nedir?
Amacı ne ve hizmeti ne olabilir? 
Bazı arkadaşların yapay zekadan beklentilerini formda okuyunca şu kanı bende ağır oluşmaya başladı
Yapacağınız işi daha erken sürede yapması ( evet kulağa hoş geliyor) ( buradan kastım basit işlemler) 
Ama bence yapay zekanın önemli olması sizin YAPAMIYACAĞINIZ İŞİ SİZE YAPTIRABİLMESİDİR!!!!
Biraz önce members de bir arkadaş işe açtığı konudan sohbet ediyordum konuyu açma isteğim oradan kaynaklı.
Sizce yapay zeka galerinizdeki mavi gömlekli resimleri göster demek mi? 
Yada asıl beni heyecanlandıran sözlü çevirmen gibi bir yabancı ile telefonda iş gereği konuşurken o kişiye kendi dilinde iletişim sağlamak mı?
Yani yukarıda aöylediğim gibi yabay zeka benim yapamıyacağım işi bana yaptıra bilmesi bence var oluş amacı bu olmalı.
İşlemleri hızlı yapması, Kelime hafızası ile geniş kapsamlı anlam bütünlüğünü bozmadan uğraşıp uzun süreler yazacağınız bir metni maili vb gibi işleri sizlerin önüne bir kaç saniye de çıkarması.
Dün deneme yaptım sorduğum soru bana dün doğum günümde kutlama mesajları atan kişilere teşekkür edeceğim bir metin yaz dedim ve çok başarılı bir sonuç aldım etkilendim de uğraşsam 10 15 dk zaman alırdı ve bu kadar etkili olurmuydu bilmiyorum ) 
Yani anlatmaya çalıştığım şey 1 2 dk ile yapacağınız işi size yaptırması bence yapay zeka değildir ama güzel özellik olarak görürüm.
Önemli olan fikrin olmağı işi ( ben burada sözlü çeviri örnek verdim) bu işlemi sana yaptıra bilmesidir 

Not. Konusu açılmışken dil desteği ne zaman gelecek SAMSUNG 

4 Comments
Pembe
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Bilemedim_şımdı,

Bixby, Samsung’un akıllı saatler dahil elektronik cihazlarında kullanımı yaygınlaşan en önemli yapay zeka yatırımları arasında bulunuyor. Bixby yeteneklerinden biri olan Bixby Assistant’ın Türkçe’nin de dahil olduğu yeni diller ile kullanılabilmesi için çalışmalar Kore’deki Genel Merkezimiz tarafından sürdürülüyor. Bixby Assistant’ın Türkçe kullanımı ile ilgili şu anda kesinleşmiş bir tarih, Samsung Electronics Türkiye’ye iletilmedi. Bixby Görüş, Bixby Hatırlatıcı gibi diğer Bixby hizmetleri ise Türkçe olarak kullanılabiliyor. Gelişmeleri web sitemiz ve sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD

Anonymous
Not applicable
Galaxy S
🤣🤣😂😂
0 Likes
Galaxy S
Bence modlar da yapay zeka
axeno
Expert Level 4
Galaxy S