cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Yüz tanıma özelliği hakkında

(Topic created on: 04-25-2022 03:09 PM)
474 Views
Kadir_KeserS20FE
Active Level 7
Options
Galaxy S

Yuz tanima ozelligide aynı parmak izi tanıma özelliği gibi ekran kapalı İken alsa ne güzel olur? Yani Telefonu elimize aldığımızda EKRANI ACMADAN Tanısa 

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
VadimKM
Expert Level 4
Galaxy S
Ama istediği o değil ki.
Parmak izinde ekranı açmadan da okuyabiliyor. Aynı şeyi yüz tanıma için de istiyor.

View solution in context

Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Kadir_Keser,

Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekte ve ilgili birimlere iletmekteyiz.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

13 Comments
tolgaS20FE
Expert Level 1
Galaxy S
Çok pil harcardı ama düşünsenize yüz tanıma sistemi her zaman açık bence iyi olmazdı ve bununla birlikte kamerada her zaman aktif olurdu
Galaxy S
Ben eskiden LG kullaniyordum onlarda o şekilde pilde iyi gidiyordu 3000 mah idi pil kapasiteside
BAY-PANDA
Active Level 8
Galaxy S
Bir bakıma Yapabilirsiniz ,gelişmiş özelliklere girin orada hareketler ve işaretler var ona girin, orada uyandırmak için kaldırın seçeneğini aktifleştirin.bu işlemden sonra yüz tanıma kilidiniz açıkç ise telefonu bir yerden aldığınızda ekran uyanacak ve yüzünüzü tanımaya başlayıp kilidi açacak.
Solution
VadimKM
Expert Level 4
Galaxy S
Ama istediği o değil ki.
Parmak izinde ekranı açmadan da okuyabiliyor. Aynı şeyi yüz tanıma için de istiyor.
BAY-PANDA
Active Level 8
Galaxy S
Zaten dediğim olay bir bakıma çok benziyor telefonu eline alıyor ve hiç dokunmadan kamera okumaya başlıyor
_FVS_
Active Level 10
Galaxy S
Ben de sizin dediğiniz gibi kullanıyorum. Çok güzel özellik.
BAY-PANDA
Active Level 8
Galaxy S
Ben parmak izimi okutmayı sevdiğimden kullanmıyorum ama güzel özellik evet.
BAY-PANDA
Active Level 8
Galaxy S
Dediğim olayda ekran kapalı oluyor sonra eline alınca acıkıp kamera okuyur
VadimKM
Expert Level 4
Galaxy S
Biliyorum ben de öyle kullanıyorum zaten.