zcc
Active Level 8
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Arkadaşlar aklima birsey takildi bu ekran çözünürlüğünu siz fhd mi kullaniosunuz yoksa en yuksek olan wqhd mi ben gozle görülür aşırı **bleep** goremedim ekranda
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
Solution
GLXY_AI_S23_S24 ULTRA
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-10-2021 08:16 AM in
Galaxy S
Ama böyle bir telefonu da hd kullanmak 3310 kullanmak gibi bişey olur , daha uzun pil ömrü sağlayacağım diye telefonun özelliğinden ve böyle bir nimetinden eksik edemem kendimi , youtube da video izlerken kesinlikle wqhd ye almalısın, tabi wifi ye bağlıyken yap bunu :) mobil de açarsan internetini yer bitirir
5 Comments
Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-10-2021 01:06 AM in
Galaxy S
Kardeşim
Benim cihazım Galaxy S20 TUR Ben cihazım FHD+ çözünürlükte kullanıyorum daha dengeli şarj süresi için ama ilk aldığımda HD+ a düşürüp kullanıyordum. Birde WQHD+ ın dez avantajı 120HZ yi desteklemiyor olmasıdır.
Teşekkürler:)
Benim cihazım Galaxy S20 TUR Ben cihazım FHD+ çözünürlükte kullanıyorum daha dengeli şarj süresi için ama ilk aldığımda HD+ a düşürüp kullanıyordum. Birde WQHD+ ın dez avantajı 120HZ yi desteklemiyor olmasıdır.
Teşekkürler:)
zcc
Active Level 8
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-10-2021 07:01 AM in
Galaxy S
Tesekkur ediyorum bende gozle gorulur bir **bleep** gormedim de ondan sorayım dedim en yuksege cekmemize gerek yok ozaman tamamdir👍
Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-10-2021 07:18 AM in
Galaxy S
Aynen öyle gerek yok
GLXY_AI_S23_S24 ULTRA
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-10-2021 08:13 AM in
Galaxy S
Telefondan gezinirken gözle görülür bir f a r k yok ama youtube da video izlerken çok F a r k var dostum emin ol, bide asıl f a rkı hd den wqhd ye geçince anlıyorsun, fhd ile wqhd arasından çok f a r k yok
Solution
GLXY_AI_S23_S24 ULTRA
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-10-2021 08:16 AM in
Galaxy S
Ama böyle bir telefonu da hd kullanmak 3310 kullanmak gibi bişey olur , daha uzun pil ömrü sağlayacağım diye telefonun özelliğinden ve böyle bir nimetinden eksik edemem kendimi , youtube da video izlerken kesinlikle wqhd ye almalısın, tabi wifi ye bağlıyken yap bunu :) mobil de açarsan internetini yer bitirir