cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Wqhd mi fhd mi

(Topic created on: 09-10-2021 12:34 AM)
516 Views
zcc
Active Level 8
Options
Galaxy S

Arkadaşlar aklima birsey takildi bu ekran çözünürlüğünu siz fhd mi kullaniosunuz yoksa en yuksek olan wqhd mi ben gozle görülür  aşırı **bleep** goremedim ekranda 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Galaxy S
Ama böyle bir telefonu da hd kullanmak 3310 kullanmak gibi bişey olur , daha uzun pil ömrü sağlayacağım diye telefonun özelliğinden ve böyle bir nimetinden eksik edemem kendimi , youtube da video izlerken kesinlikle wqhd ye almalısın, tabi wifi ye bağlıyken yap bunu :) mobil de açarsan internetini yer bitirir

View solution in context

5 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Kardeşim

Benim cihazım Galaxy S20 TUR Ben cihazım FHD+ çözünürlükte kullanıyorum daha dengeli şarj süresi için ama ilk aldığımda HD+ a düşürüp kullanıyordum. Birde WQHD+ ın dez avantajı 120HZ yi desteklemiyor olmasıdır.

Teşekkürler:)Screenshot_20210910-010633_Settings.jpg
zcc
Active Level 8
Galaxy S
Tesekkur ediyorum bende gozle gorulur bir **bleep** gormedim de ondan sorayım dedim en yuksege cekmemize gerek yok ozaman tamamdir👍
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Aynen öyle gerek yok
Galaxy S
Telefondan gezinirken gözle görülür bir f a r k yok ama youtube da video izlerken çok F a r k var dostum emin ol, bide asıl f a rkı hd den wqhd ye geçince anlıyorsun, fhd ile wqhd arasından çok f a r k yok
Solution
Galaxy S
Ama böyle bir telefonu da hd kullanmak 3310 kullanmak gibi bişey olur , daha uzun pil ömrü sağlayacağım diye telefonun özelliğinden ve böyle bir nimetinden eksik edemem kendimi , youtube da video izlerken kesinlikle wqhd ye almalısın, tabi wifi ye bağlıyken yap bunu :) mobil de açarsan internetini yer bitirir