cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Wifi

(Topic created on: 12-10-2022 03:20 PM)
340 Views
CanST
Active Level 6
Options
Galaxy S

Ne yapıyor nasıl bir teknoloji kullanıyor bil iyorum ama Samsung un wifi si çok kötü cihazdan ve kaynaktan bağımsız olarak söylüyorum a7 2018 a51 m31 ve s21+ telefonlarda farklı kaynaklarda denedim her seferinde ıpjone veya diğer android telefonlardan daha yavaş çekiyor ya da hiç çekmiyor bağlanamadı hatası filan veriyor.

Smasung fanı sayılabilecek ve ekosistem toplamaya çalışan biri olarak söylüyorum benden tavsiye eğer işiniz wifi ile ise kesinlikle samsung almayın

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba CanST,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
5 Comments
KaanDede
Active Level 6
Galaxy S
Bende sorun yok A03s ile
tolgaS24FE
Expert Level 1
Galaxy S
Mesala m31s in kronik wifi sorunu vardı eskiden bağlantısı hızında sorun yoktu sadece bağlananama sorunu vardı ama düzeltiler mi bilmiyorum tabi eğer donanımsal bir sorunsa da geçmiş olsun
lactarius_A23
Active Level 7
Galaxy S
Bende öyle bir sorun yok modeminiz eski ise böyle sorunlar yaşamak çok normal.
MekaClyde
Active Level 6
Galaxy S
S20 FE S21 Ultra ve S22 var aynı ev aynı yer 21 Ultra ve S22 de sorun var ya bağlantı kopuyor ya bağlanıyor diye kalıyor ya hata veriyor bir tek S20 FE de yok. Garip cidden P9 Lite'ın çektiği yerden S21 Ultra çekim yapamıyor.
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba CanST,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes