cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Whatsapp sorunu

(Topic created on: 10-01-2024 08:06 AM)
327 Views
ownarr
Active Level 6
Options
Galaxy S

Merhaba degerli forum uyeleri,

Geri cekilen 6.1.1 guncellemesi bende suan mevcut geldigi gibi yukledim yani. Ancak whatsapp uygulamasinda sorun yasiyorum uygulama icerisine girmeden mesaj gelmiyor. Daha once basina gelen yasayan yada cozum onerisi olan var mi? Deli gibi her dakka mesaj geldi mi diye whatsappin icine girip girip cikiyorum yoksa yeni bir guncelleme mi beklemem gerekiyor. Simdiden tesekkurler

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Pembe
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba ownarr,

Belirtmiş olduğunuz uygulama, 3. parti bir uygulama olduğu ve Samsung tarafından üretilmediği için gelecek güncellemelerle, yazılımsal uyuşmazlıklar sonucu çalışmayabilir veya farklılıklar bulunabilir. Bu konuda uygulama üreticisine danışmanızı öneririm. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, bu durumu yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
12 Comments
MutMut
Active Level 5
Galaxy S
Arkaplanda derin uykuya alınmış olabilir bakabilir misiniz
0 Likes
ownarr
Active Level 6
Galaxy S
Baktim ne yazik ki uykuda degil telefon o ayari actim kapadim olmadi guc tasarrufu acik kapali denedim olmadi bildirimleri kontrol ettim sikinti yok baska bir telefondan mesaj atinca tek tik icine girince butun mesajlar geliyor pes oese
0 Likes
MutMut
Active Level 5
Galaxy S
Yedek alıp uygulamayı yeniden yükleyebilirsiniz belki düzelir
0 Likes
MutMut
Active Level 5
Galaxy S
Uygulama bilgileri> whatsapp> pil> kısıtlanmamış dener misiniz acaba
0 Likes
ownarr
Active Level 6
Galaxy S
Denedim bir sure duzeldi daha snra yine gelmemeye basladi
YasinS24FE
Expert Level 5
Galaxy S
Merhaba kardeşim;

Yeni bir güncelleme daha yolda yaklaşık 400 mb boyutunda onu beklemeni öneririm O güncelleme 6.1.1 yükleyenler için gelicek ama yüklemeyenler için 6.1.1 gelecektir bu durum düzeltilmiştir umarım 🥰

Teşekkürler 🙏
0 Likes
ownarr
Active Level 6
Galaxy S
Ben de guncelleme kaynakli oldugu kanaatindeyim cunku guncellemeden sonra olmaya basladi cok sinir bozucu oldu artik cunku her guncellemede bir sorun yasiyoruz gecen sefer de insta gitmisti :)
YasinS24FE
Expert Level 5
Galaxy S
İnşallah bu yaşanan durum düzelir 🙏
0 Likes
Leon20TR
Active Level 7
Galaxy S
Wp silip yeniden yükle birde öyle dene derim başka yapabilecek birşey yok gibi çünkü
0 Likes