Original topic:

Whatsapp Klavye Sorunu

(Topic created on: 03-25-2026 09:35 AM)
212 Views
AntiOxygen
Active Level 2
Options
Galaxy S

Şimdi bu sorun cihazla mı alakalı yoksa Whatsapp'la mı alakalı tam emin değilim ama ben S25 Plus kullanıyorum, eşim S22 Ultra kullanıyor onda da aynı sorun var. Whatsapp'ta bir sohbet penceresinde mesaja cevap vermek için yazı alanına tıkladığınızda en son yazılan mesaj klavyenin de altında kalıyor sürekli pencereyi aşağı kaydırmak zorunda kalıyorum. Sorun Samsung Klavye de mi Whatsapp ta mı anlamadım. Klavye sıfırladım Whatsapp sıfırladım ama düzelmedi. Çok sinir bozuyor mesajı yazıcam tıklıyorum klavye geliyor ama en son yazılan mesaj taaaa aşağıda kalıyor sohbeti aşağı kaydırıp duruyorum. Aynı sorunu yaşayan başka birileri var mıdır ? Şimdiden teşekkürler.

7 Comments
Y_tS24FE
Active Level 10
Galaxy S
Telefonu kapat aç bi
Y_tS24FE
Active Level 10
Galaxy S
Birde ekran resmi atar mısın nasıl oluyor tam anlamadım
AntiOxygen
Active Level 2
Galaxy S
Bak şu an bu pencerede en son atılan mesaj "Bu yazıyı göremiyorsun." olucak ama malesef göremiyoruz çünkü aşağıda kaldı. Sağdaki iki aşağı bakan oktan pencerenin yukarıda kaldığını anlayabilirsin zaten.VXYswrtlCz.jpg
0 Likes
Galaxy S
Bende çoğu zaman böyle alıştım artık
AntiOxygen
Active Level 2
Galaxy S
Yani genel bir sorun demek ki ama sorun nerden kaynaklı onu anlamaya çalışıyorum. Çok sinir bozucu mesaj yazarken karşı tarafın ne yazdığını unutabilirsin. Mesaja bakcam diye durmadan pencere kaydırıyorum.
0 Likes
Şimşek52
Active Level 5
Galaxy S
Whatsapp ve instegramda oluyor bende uygulama kaynaklı bence ikiside çok sorunlu bir uygulama olduğu için s25 kullaniyorum bende
Galaxy S
Evet sinir bozucu oluyor mesaj atlanıyor. Sorunu çözemedim. Klavye boyut ayarı ya da klavye eklentilerinden kaynaklı olabilir. Gboarda geçtim bunu deneyeceğim