cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Whatsapp ön kamera sorunu

(Topic created on: 08-19-2024 12:18 AM)
266 Views
rusennali
Beginner Level 4
Options
Galaxy S

Arkadaşlar samsung s23 ultra kullanıyorum whatsappta ön kameraya geçince siyah gösteriyo. Telefonu kapatıp açınca 2 dk gösteriyo sonra gidiyo. İzinleri kontrol ettim yüklü abes bi uygulama yok tüm uygulamalarda ön kamera çalışıyo whatssapp çalışmıyo. Uygulamayı silip yükledim yani herşeyi denedim fikri olan varmı. Benzer sorun yaşayıp çözen

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Siyah
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba rusennali,

Belirtmiş olduğunuz uygulama, 3. parti bir uygulama olduğu ve Samsung tarafından üretilmediği için gelecek güncellemelerle, yazılımsal uyuşmazlıklar sonucu çalışmayabilir veya farklılıklar bulunabilir. Bu konuda uygulama üreticisine danışmanızı öneririm. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, bu durumu yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
6 Comments
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy S
Uygulamanın kendisinde bozukluk olabilir. Güncelleme ile düzelir diye ümit ediyorum
rusennali
Beginner Level 4
Galaxy S
Bende öyle umuyorum ama bi tek bende var sanki 🤧
0 Likes
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy S
Eğer çok rahatsız ediyorsa cihazı sıfırlamayı deneyebilirsiniz hocam. Ancak düzelir garantisi veremem maalesef
0 Likes
SahinRocker
Active Level 9
Galaxy S
Hiç Whatsap Görüntülü Görüşmedim Ben S23 Ultrada
rusennali
Beginner Level 4
Galaxy S
Görüntülüde görüşemiyosun evet 🥲
0 Likes
Solution
Siyah
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba rusennali,

Belirtmiş olduğunuz uygulama, 3. parti bir uygulama olduğu ve Samsung tarafından üretilmediği için gelecek güncellemelerle, yazılımsal uyuşmazlıklar sonucu çalışmayabilir veya farklılıklar bulunabilir. Bu konuda uygulama üreticisine danışmanızı öneririm. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, bu durumu yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD

0 Likes