Resolved! Solved

Original topic:

Wearable güncellemesi

(Topic created on: 02-06-2025 06:36 PM)
752 Views
Jötnar
Active Level 3
Options
Galaxy S

S23 FE cihazımda son gelen wearable güncellemesi sonrası artık wearable açılmıyor ve sürekli 5 dakikada bir şu hatayı veriyor. Cihazı yeniden başlatmak da bir çözüm olmadı. Bu bozukluk yüzünden cihazda bir yavaşlama meydana geldi. İşlemci boştayken neredeyse %90 çalışıyor. Bu da telefonu kastırıyor. Başka yaşayan var mı?

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ayarlar > Uygulamalar Arama Kısmına Buds3 Pro Manager yazıp kaldırıp tekrar yüklermisiniz sizin için play store linkini verebilirim https://play.google.com/store/apps/details?id=com.samsung.accessory.paranmgr

View solution in context

13 Comments
cherrybaby
Active Level 4
Galaxy S
Bende de aynısı var bende başlık açtım. Herkesde aynı problem var buds 3 pro için
Jötnar
Active Level 3
Galaxy S
Watch cihazımda var ama wearable açılmadığı için bağlayamıyorum onu da. Sorun direkt wearable da sanırım
zamsun
Active Level 1
Galaxy S
Bende de aynı durum sözkonusu. Wearable açılmıyor. Ticket attım.
Jötnar
Active Level 3
Galaxy S
Aynı şekilde 6.1 Aralık 2024 güncellemesini de yapamıyorum. Ne wifi ile ne de mobil veri ile. Sürekli hata veriyor
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Bende bir sorun gözükmüyor buds2 pro takır takır çalışıyor
0 Likes
zamsun
Active Level 1
Galaxy S
Kulaklık çalışıyor fakat kulaklik kontrollerini (aktif gürültü engelleme vb.) gerçekleştirmek için wearable uygulamasına girilmiyor.
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ayarlar > Uygulamalar Arama Kısmına Buds3 Pro Manager yazıp kaldırıp tekrar yüklermisiniz sizin için play store linkini verebilirim https://play.google.com/store/apps/details?id=com.samsung.accessory.paranmgr
Jötnar
Active Level 3
Galaxy S
İşe yaradı sorun çözüldü teşekkür ederim
zamsun
Active Level 1
Galaxy S
Denedim, sorun devam ediyor. Wearabledan ziyade hata buds3 pro ile alakalı sanırım.
0 Likes