Original topic:

Watch 7 eski cihazdan gelen bağlanma isteği

(Topic created on: 10-09-2025 09:10 PM)
194 Views
Kaantks-A51-S24FE
Expert Level 2
Options
Galaxy S

Metin yazışması ile destek aldım dediler ki: servise getirin kontrol edelim. Bulunduğum şehirde servis yok. Bu kadar kolay bir şey için servise gitmek garip geliyor. Bilen çıkmadı şuama kadar hala çözemedim sorunu. Eskiden bağladığım cihaz sürekli istek atıyor saate saati normal sıfırladım. Hard reset attım. Eski cihazda bağlantıyı kestim, cihazı unut dedim, üstüne üstlük galaxy wearble uygulamasını sildim ama hala böyle gerçekten çok sinir bozuyor.
0 Likes
5 Comments
bestsamsung
Active Level 10
Galaxy S
Eski cihazı kulaniyor musunuz
Galaxy S
Cihaz babamın. Benim eski telefonumun bluetooth'u çalışmadığı için onunla eşlemiştim.
0 Likes
KaanErsoyS23
Active Level 10
Galaxy S
Watch 7 yazılımında bir şey var gerçekten. Ben de telefonumu sıfırlamıştım. Tüm yönergeleri uygulamama rağmen saat ile eşleştiremedim hiç bir türlü. En son saati de sıfırlayınca düzelmişti
axeno
Expert Level 5
Galaxy S
Samsungun süper stabil yazılımları her zaman ki gibi stabilliğini sürdürüyor.
Lobao
Active Level 9
Galaxy S
Canlı destek üzerinden yazışmışsınız anladığım kadarıyla. Servis kontrolü gerek denilen bi konu için burdan bi çözüm sunabilmek zor ama bulunduğunuz ilde yetkili servis yoksa saati gönderebileceğiniz bi kargo bilgisi vermiş olmaları lazım. Servis için şehir değiştirin dememişlerdir diye düşünüyorum.