cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Wallpaper Bulamıyorum :(

(Topic created on: 3 weeks ago)
210 Views
BehiyeBuse
Active Level 1
Options
Galaxy S

Arkadaşlar hangi wallpaper'ı uygulasam sanki kalitesi düşük kalıyo gibi. Telefonun kendi temalarındaki wallpaper'lar bile düşük geliyor sanki. Nereden kaliteli wallpaper'lar bulabilirim acaba? 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Jubei
Active Level 10
Galaxy S
Merhaba.
Telefonunuzun Ekran Çözünürlüğünü en yüksek ayara getirin ve orada yazan değerlerde duvar kağıdı araması yaptırın, ayrıca eğer kullanıyorsanız, Mavi Işık Filtresini ayarlardan kapatarak, ayarlar içinden Ekran Modu bölümünden Amoled Sinema-Foto ve Uyarlanabilir Ekran seçenekleri arasından göz zevkinize göre seçim yapabilirsiniz.1726808444399.jpg

View solution in context

8 Comments
ARDAEFEGRP38
Active Level 7
Galaxy S
internetten 8k wallpeper yazarsk deniyin ben bazen buldugum wallpaper lari ai ile upscale ediyorum
0 Likes
BehiyeBuse
Active Level 1
Galaxy S
Nasıl yapıyorsunuz acaba
0 Likes
ARDAEFEGRP38
Active Level 7
Galaxy S
internette bunlar icin siteler var bir de remini diye bi uygulama var uzun zamandir yapmiyorum ama onlars bakarak yapabilirsiniz
0 Likes
Siberizm
Active Level 4
Galaxy S
Uhdpaper sitesi kullanılabilir
Galaxy S
Telegram kanallarda gruplarda var aramadığın kadar
Siberizm
Active Level 4
Galaxy S
Telegram'da da görüntü kalitesinde düşme oluyordu sanırım
nurylmzA34
Expert Level 3
Galaxy S
8k walpaper Tiktok dada var eger kullanıyorsanız
Solution
Jubei
Active Level 10
Galaxy S
Merhaba.
Telefonunuzun Ekran Çözünürlüğünü en yüksek ayara getirin ve orada yazan değerlerde duvar kağıdı araması yaptırın, ayrıca eğer kullanıyorsanız, Mavi Işık Filtresini ayarlardan kapatarak, ayarlar içinden Ekran Modu bölümünden Amoled Sinema-Foto ve Uyarlanabilir Ekran seçenekleri arasından göz zevkinize göre seçim yapabilirsiniz.1726808444399.jpg