cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Video sorunu

(Topic created on: 10-24-2024 01:24 AM)
161 Views
ambarcı
Beginner Level 4
Options
Galaxy S

Arkadaşlar 2 hafta önce s24+ aldım ön kameradan fotoğraf çekerken harika çekiyor videoya geçtiğimde puslu bir görüntü oluyor başka bir uygulamadan video çektiğimde olmuyor kamera ayarlarını telefon ayarlarını 0ladım ama çözüm yok gelişmiş video ayarlarından hdr montunu açtığımda durum çözülüyor ama kesinlik çok artıyor hoş değil lütfen yardım

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Pembe
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba ambarcı,

Konu ile ilgili olarak, Samsung Members uygulaması içerisinden "Destek > Tanılama > Kamera" bölümünden kontrol ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa  "Ayarlar > Uygulamalar > Kamera > Depolama > Veriyi Sil" menüsel işlemlerini yaptıktan sonra, cihaz kamerasını tekrar test ediniz. Bulunduğunuz ortam ışığı da bu duruma neden olabilir.

Bu adıma rağmen aynı durum devam ediyor ise, incelememiz için ekran görüntüsü ile birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden, hata raporu gönderebilmek için aşağıdaki linkteki adımları takip edebilirsiniz.  

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
6 Comments
baydeon
Active Level 5
Galaxy S
Yazılımsaldır s24 ultra da ik çıktığında berbar çekiyordu şuan iyileştirdiler zamanlar oturur yazılımı
0 Likes
ambarcı
Beginner Level 4
Galaxy S
Servisine götürme gibi bir düşüncem var gitmemelimiyim
0 Likes
baydeon
Active Level 5
Galaxy S
Tavsiye etmiyorum serviste yazılım atarlar yada içini açarlar maalesef ısı vererek açıldığı için telefon ömrü için bu iyi olmuyor telefonu sıfırlamak veya beklemek sizin için en iyisi olacaktır
0 Likes
ambarcı
Beginner Level 4
Galaxy S
Teşekkür ederim bilgiler için
Galaxy S
Bu sorun a51 de vardı.yazılımsal olsa gerek.Samsung tan kasma şikayetim yok ama kamera yazılımı konusunda şikayetim az çok var a51 ve a52s te yazılımsal görüntü sorunları var galiba sadece Türkiye sürümünde var çünkü genel bir şikayet olsa herhalde çoktan güvenlik yaması ile düzeltirlerdi
0 Likes
Solution
Pembe
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba ambarcı,

Konu ile ilgili olarak, Samsung Members uygulaması içerisinden "Destek > Tanılama > Kamera" bölümünden kontrol ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa  "Ayarlar > Uygulamalar > Kamera > Depolama > Veriyi Sil" menüsel işlemlerini yaptıktan sonra, cihaz kamerasını tekrar test ediniz. Bulunduğunuz ortam ışığı da bu duruma neden olabilir.

Bu adıma rağmen aynı durum devam ediyor ise, incelememiz için ekran görüntüsü ile birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden, hata raporu gönderebilmek için aşağıdaki linkteki adımları takip edebilirsiniz.  

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes