cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Video çekerken telefon dan gelen ses

(Topic created on: 11-13-2024 06:25 AM)
127 Views
DƐADPØÕL
Active Level 3
Options
Galaxy S

Arkadaşlar bu durum normalmi video çekerken yavaşça olsa sallanınca ses geliyor

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Pembe
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba DƐADPØÕL,

Bu ses Auto Focus (Otomatik Odaklanma) fonksiyonunu çalıştırmak için gerekli, kamera mercek çerçevesinden kaynaklanmaktadır. Auto Focus (Otomatik Odaklanma) özelliği, lens ünitesini, görüntü sensörü üzerinden yukarı ve aşağı hareket ettirerek odaklanmayı ayarlar. Bu özellik, Otomatik Odaklanma hızını ve doğruluğunu etkinleştirerek pil kullanımını azaltmaya yardımcı olur. Kamera modülü, kamera modülüne ilişkin alan içerisindeki mercek ünitesi hareketini sınırlayan bir ""durdurucu parça"" ile donatılmıştır. Lens ve durdurucu parça birbirine temas ettiği anda bir ses duyulabilir ancak bu ses kameranın Otomatik Odaklanma özelliğinin çalışmasından kaynaklanan, normal bir sestir. Ses, cihaz türüne ve modeline göre kısmen farklılık gösterebilir. 

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
9 Comments
Galaxy S
ois
0 Likes
DƐADPØÕL
Active Level 3
Galaxy S
Tamam da örnek veriyorum yürüyerek. Video çekince de çıkıyor rahatsız edici durum bilmem gereken servise götüreyimmi yoksa normal durum mu
Galaxy S
Yurt içi ise garantiye ver
0 Likes
DƐADPØÕL
Active Level 3
Galaxy S
Yurt içi de sabah 10 da açılıyor gidince normal bir durum derlerse diye boşa günüm heba olmasın diye emin olmak istedim
semihyazici
Active Level 7
Galaxy S
Aklında soru işareti kalacağına göster hocam.
Galaxy S
Şimdi denedim bende de aynı ses var. 3 adet ois olduğu için ses normal
0 Likes
DƐADPØÕL
Active Level 3
Galaxy S
Anladım teşekür ederim 10 x alınca ses olmuyor sallayınca ama diğer türlü ses geliyor
srdrdmrl77
Expert Level 1
Galaxy S
Dışarda o kadar gürültü varken o tık-tık sesini nasıl duyuyor ve rahatsız oluyorsunuz. Anlamdım.😮😮😮
0 Likes
Solution
Pembe
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba DƐADPØÕL,

Bu ses Auto Focus (Otomatik Odaklanma) fonksiyonunu çalıştırmak için gerekli, kamera mercek çerçevesinden kaynaklanmaktadır. Auto Focus (Otomatik Odaklanma) özelliği, lens ünitesini, görüntü sensörü üzerinden yukarı ve aşağı hareket ettirerek odaklanmayı ayarlar. Bu özellik, Otomatik Odaklanma hızını ve doğruluğunu etkinleştirerek pil kullanımını azaltmaya yardımcı olur. Kamera modülü, kamera modülüne ilişkin alan içerisindeki mercek ünitesi hareketini sınırlayan bir ""durdurucu parça"" ile donatılmıştır. Lens ve durdurucu parça birbirine temas ettiği anda bir ses duyulabilir ancak bu ses kameranın Otomatik Odaklanma özelliğinin çalışmasından kaynaklanan, normal bir sestir. Ses, cihaz türüne ve modeline göre kısmen farklılık gösterebilir. 

Teşekkürler.
MOD

0 Likes