Original topic:

Uygulama çekmecesindeki boş alan veya logosuz ve isimsiz uygulama ikonu.

(Topic created on: a month ago)
325 Views
icecreamchillin
Active Level 1
Options
Galaxy S

Mevcut One UI sürümü 8.0 Android sürümü ise Android 16 olan Galaxy S21 FE 5G cihazımda bu durumu ikinci kez yaşıyorum. İlk yaşadığımda Ana ekran uygulamasının uygulama verilerini temizleyerek geçici bir çözüm elde edebileceğimi internette araştırarak görmüştüm. Fakat tekrar yaşayınca buradan da bilgi alışverişi sağlayalım diye düşündüm. Aynı durumdan muzdarip olan başka model kullanıcıları da var mı? Ya da bu durum herhangi bir virüs mü? Yoksa sadece bir sürüm hatası mı? Bu konuya bir açıklık getirmeme ve sorunu köklü şekilde çözmeme lütfen yardımcı olun.

image

5 Comments
Spaweix
Active Level 10
Galaxy S
Yazılımsal bir hata olabileceğini düşünüyorum ben forumda benzer sorunlar yaşayan arkadaşlar görmüştüm çünkü. Yeni gelecek güncellemeler ile düzeltmelerini umabiliriz sadece
kereewm
Expert Level 4
Galaxy S
Sürüm hatası olduğunu düşünüyorum. Virüs te olabilir belki ama bu yüksek ihtimalle sürümden kaynaklı hata
Galaxy S
Forum linki için teşekkür ederim. Hemen inceliyorum.
0 Likes
Galaxy S
Sorun cihazı yeniden başlatınca çözüldü. Çünkü bazı uygulamalar güncelleme sonrası görünmeyebiliyormuş. Galiba kullanılmayan uygulamaları derin uyku moduna alma seçeneğini aktif hâlde tuttuğum ve Google Play Store'dan yüklediğim uygulamalardan birini birkaç gündür kullanmadığım ancak güncellemesini yaptığım için böyle bir hatayla karşılaşmış olabilirim. Yine de bu durum benim cihazı yeniden başlatmamla değil de uygulamaların güncellenmesi sonrası çözülmeliydi diye düşünüyorum. Çünkü cihazımı neredeyse hiç yeniden başlatma gereksinimi duymuyorum umarım One UI 8.5 ile bu sorunu tüm cihazlar için çözmüş olurlar.