Original topic:

Ultra kullanıcıları için sorum

(Topic created on: 04-08-2026 03:56 PM)
371 Views
4laylaylom
Active Level 7
Options
Galaxy S
Arkadaşlar öbür yaza s26 ultraya geçmek istiyorum tabi fiyatı 90k altına iner veya tam 90k bandında kalırsa sizce 90k veririlirmi samsung için apple mı almalıyım yanlış anlşılma olmasın yüksek perfonmans ve profesyonel kamera kullanımı için alıcam gündelik için değil ama öbür yaza 1 üst modeli çıkıcak bir kaç aya 1 üstü daha 2. El piyasaları nasıl gidiyor apple gibi gidiyor mu satmak için almıyorum kimse yanlış anlamsın yükseltceğim zaman üstüne ayriyeten fazla para eklemek istemiyorum 2 3 sene kullanacağım
0 Likes
10 Comments
İsimiz_yeni
Active Level 4
Galaxy S
Bekle honor magic 9 pro al
0 Likes
4laylaylom
Active Level 7
Galaxy S
Tavsiyen güzel ama android olarak güvenebileceğim tek marka samsung maalesef
Galaxy S
S27 ultrayı bekleyebilirsiniz. Ama ikinci el piyasasında da temiz telefonları yine uyguna alırsın. Hali hazırda s23ten beri kameralar gayet iyi ve yeterli
4laylaylom
Active Level 7
Galaxy S
Hocam şuan en mantıklı bence tamamen preminum olmuş cihaz s26 ultra özellikle kamera konusunda gece çekimleri felan muhtemlen bi sonraki modeller ile arasındaki **bleep** pil yapay zeka olur ama kast ettiğim 2. El uygun almak değil sıfır şuan 110k 512 lik seneye bu cihaz 80 90 k ya düşmeyecek mi mesele o 3 sene sonra yeni modele takas ederken zarara giricekmiyim çok kast ettiğim o
Galaxy S
Yani o konu hakkında bir şey diyemem ama s24 ultrayı göz önüne alırsak ilk çıktığı zaman 70k falandı sanırım ama şuan ikinci elleri 50k falan ona göre 26 ultra için de düşünebilirsiniz. Tabi ki iphone piyasası maalesef samsung gibi değil. Ama zarara gireceğini düşünmüyorum sonuçta telefon yatırım aracı değildir
0 Likes
Galaxy S
Samsungtan kaç
0 Likes
4laylaylom
Active Level 7
Galaxy S
Sebepp?
0 Likes
Galaxy S
Tam bir rezalet çünkü s25 kullanıcısı olarak telefonda kasma takılma yaşıyorum güncellemelerim 2 ay geç geliyor... ileride bana teşekkür edeceksiniz kaçın kurtulun derim
0 Likes
4laylaylom
Active Level 7
Galaxy S
Hocam düz s25 kullanıyorsan normal küçük arkadşımdada s23 var ama pubg gibi bir oyunda sadece 120fps te çok ısınma oluyor diyor kasma takılma lafı duymadım pil dayanmıyor diyor benim sorum ultra serisi için tabi anladım seni bende zaten 90 altına inmez ise düşünmicem çünkü piyasası sabit değil ve bende stabilden çok korkuyorum appleda samsungun çoğu parçasını kullanmasına rağmen daha stabil ve piyasası düşmüyor kim ne derse desin 80 k dan pahalı bir şey altın değerinde olmalı
0 Likes