Original topic:

Ui8 sonrası şebeke modu sorunu

(Topic created on: 10-06-2025 11:02 PM)
346 Views
The extrame
Active Level 4
Options
Galaxy S

Öncelikle herkese selamlar.

S23 ultrama UI8 güncellemesi geldi. Güncelleme öncesi ayarlar-baglantilar-mobil ağlar -sebeke modu menüsünde 2G/3G/4G/5G şeklinde şebeke modunu kendim istediğim gibi değiştirebiliyordum. Fakat UI8 guncellemesini yaptıktan sonra menüde sadece 4.5G ve 5G kaldı. Diğerleri yok oldu. Çalıştığım yerde hemen herkes (yaklaşık 8000 Kişi hep beraber ya 4.5 yada 5G kullandığı için baz istasyonu kaldirmadigindan kendi telefonumda modu 3G ye çekip rahatlıkla interneti kullanabiliyordum. Ama şimdi 4.5G ve 5G dışında bir seçenek olmadığından baz istasyonunun insafiyla internete bağlanmaya çalışıyorum ve haliyle sürekli kopuyor yada KBPS limitlerinde interneti kullanabiliyorum. Bu sorunu nasıl asabilirim? Rom değiştirmem mümkün değil. 3. Parti bir APK veya telefon ayarlarından bir yolla bu sikintiyi aşabilmek mümkün mü?

24 Comments
sempozyum
Active Level 6
Galaxy S
Benim s23 ultrada 3g ye kadar iniyo ui8 de
The extrame
Active Level 4
Galaxy S

Screenshot_20251006_230833_Call settings.jpg

 bende yok 😢

0 Likes
sempozyum
Active Level 6
Galaxy S
Volte araması ve veri dolaşımını kapat
0 Likes
The extrame
Active Level 4
Galaxy S

İkisini de kapattım olmadı. Tek tek denedim yine olmadı. APN ayarlarını sıfırladım yine olmadı.

0 Likes
Katarli
Active Level 5
Galaxy S
Hat ile ilgili olmadığından emin misiniz? Çünkü benim cihazda da 3g bulunmakta seçeneklerde. Bir de türkiye romuna güncellediniz değil mi?
0 Likes
The extrame
Active Level 4
Galaxy S

Hayır telefon Suudi Arabistan Romlu ve cpid kayitli

0 Likes
sempozyum
Active Level 6
Galaxy S
Sim kartı çıkar ve yeniden tak sonra yeniden başlst
0 Likes
sempozyum
Active Level 6
Galaxy S
S23 ulra çift sim kartlı yeri 6 7 ayda bir sim kart yerini değiştirin yoksa diğer imei yıl aşımında kapanır türkiye cihazı dahi olsa yıl aşımında kapanıyo
0 Likes
The extrame
Active Level 4
Galaxy S

Cihazın Suudi Arabistan Romlu ve cpid kayıtlı. Güncellemeyi yaptığım ana kadar 3g kullaniyordum güncelleme yapıldı telefon resetlendi 3g kayboldu

0 Likes