cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Ui 7

(Topic created on: 05-15-2025 04:32 PM)
127 Views
TangenTCrimXS24Fe
Active Level 4
Options
Galaxy S

Güncelleme geldi ama ben indirmedim. Sizce birkaç gün daha bekliyeyim mi yoksa indireyim mi? 

14 Comments
Galaxy S
Bosver indirme 8 geliyor zaten hatta onu da indirme bu süreç böyle devam etsin 9 10 a kadar
Galaxy S
İndir en fazla 2 gün sorum yaşarsın oda güncelleme ile düzelir
0 Likes
HsCobra
Active Level 10
Galaxy S
İndir gayet iyi
0 Likes
burakissar
Active Level 6
Galaxy S
Hocam indirme ben indirmeme kararı aldım forumda gezerken hiçbir cihazdan oha ui7 çok iyi pil sürem arttı performans arttı gibi şeyler görmedim aksine pili kötüleşen çok var performans konusunda oyun eklentileri kalktı baya kötü tek vulkana geçiş iyi ama o da oyun opengl destekliyorsa zaten her türlü opengl açıyormuş(sanırım) ve zaten bu animaayonlar ve tema üzerine bir güncelleme sonuçta nasıl bir performans artışı olur
Sm21fe
Active Level 7
Galaxy S
Indirmezse eger guvenlik problemi dahi olur her ay gelen guvenlik guncellemesini almadigi icin onu geçtim pil durumu herkeste ayni degil cihazdan cihaza degisir o da buyuk guncelleme oldugundan hard reset atip 1 ay kullandiktan sonra pilde duzene biner zaten guncellemeden sonra bi sıkıntı da varsa samsung yollar guncelleme duzeltir
0 Likes
burakissar
Active Level 6
Galaxy S
Güvenlik güncellemesi indirmedin diye güvenlik problemi falan olduğu yok kolay kolay sıkıntı çıkmaz kullanıcı bilinçli olduktan sonra
Sm21fe
Active Level 7
Galaxy S
Ne virüsler ne hackerlar çıkıyor hocam he iş insanı değilsin senin telefonu hacklesinler ancak yani önlem amaçlı gerekli olan birsey bide sadece güvenlik değil cihazın buglarınıda düzeltiyorlar varsa eğer
0 Likes
Tyhan
Active Level 7
Galaxy S
Play Store veya Galaxy Store üzerinden güvenilir uygulamalar indirildiği sürece bir problem olmaz. Ama gidip gta 6 apk kurulursa telefona, istediği kadar güncel olsun cihaz. 6.1 stabil ve kararlı bir sürüm.
Sm21fe
Active Level 7
Galaxy S
Ya bana göre bir cihaz guncel kalmali pil sorununuda herkes yaşamıyor he garantiye alinacaksa hani mukemmel bir guncelleme olsun diyorsa 1 2 ay sonra yapsin güncellemeyi
0 Likes