Original topic:

UI8 gelen özellikler

(Topic created on: 09-25-2025 11:10 PM)
464 Views
Mutare
Active Level 6
Options
Galaxy S

Goodlock uygulama entegrasyonu ui8 destekliyor.

Lockstar uygulaması ile parmak izi animasyonunu değiştirin.
Cts ile samsung ai select entegrasyonu sağlandı artık cts ekran görüntüsü alıp çevirmek yerine ekranınız değiştikçe değişen metinleri de çevirecek. Böylelikle farklı dilde bir makale okuyorsanız veya farklı dilde bir oyun oynuyorsanız sürekli çevirmek yerine canlı olarak çeviri yapılacak.
Yeni saat stilleri eklendi ve clockface ui8 tabanına yükseltildi
Now barda ufak çaplı görünüm değişiklikleri ve bazı şeyler ekran kilidi açılmadan da kontrol edilebilecek
Qs opaklaştırıldı ve ekran resminizin renklerini destekliyor
Arama uygulamasına yeni ai özellikleri ve genel olarak samsung uygulamalarına daha fazla ai özelliği eklendi
Ve farkedeceğiniz üzere animasyonlar ve sistem kararlılığı iyileştirilmiş
Ai select özelliği daha hızlı çalışıyor sidebara yeni gelen now brief ve daha önce var olan tercuman da eklendi böylelikle 2 tane sidebar ai 4 tane ai hızlı erişim için atandı
Çizim aracı değiştirildi geliştirildi
Duvar kağıdı oluşturmada yeni seçenekler ve özelleştirmeler
Şu anda severek kullandığınız uygulamalar android 16 tabanında fazla pil tüketebilir bu tamamen uygulama geliştiricisinin uygulama entegrasyonunu ne ölçüde yaptığıyla ilgilidir ve kullanım alışkanlıklarınıza göre farklılaşır

**bleep**... forumda sorulara istinaden yazıyorum kullanmanıza işe yarayan uygulamalar özellikler özelleştirmeler bilmem neyse oneui8 güncellemesi geldi günceleme gönderileri 8 den 8.5e döndü 8.5 gelecek 9 ne zaman gelecek niye gelmedi bu cihaza geliyo niye bu cihaza gelmedi bu forum tam makara eğlence yeri iyi akşamlar.

14 Comments
emsera
Active Level 5
Galaxy S
Özelleştirmeye kısıtlama gelecek deniyor. Robot ve atilamayacakmis dogru mu
0 Likes
Mutare
Active Level 6
Galaxy S
Demek istediğini anlamadım
0 Likes
emsera
Active Level 5
Galaxy S
Fastboot moduna vs erişim kesilecek öne ui8 ile apple tarzına yöneliyor Samsung diye duymuştum
0 Likes
Mutare
Active Level 6
Galaxy S
İlk olarak bilmeni isterim ki samsung fastboot kullanmıyor samsungun kendi geliştirici araçları sürücüleri ve dosya mekanizması vardır biz buna download mod diyoruz ve odin aracıyla bütün işlemleri gerçekleştiriyoruz yükleyeceğin her resmi dosya hash kontrolünden geçer telefonla uyumluluğu kontrol edilir ve hata yapmana fastbot gibi izin vermez bilmeyen biri bile çok rahatlıkla hiç kod yazmadan iki tıklamayla kullanır

Adb kısıtlanır deniyor bootloader açılmaz deniyor yine de ilerleyen zamanlarda bir çözüm bulunur burada play api doğrulamıyor diye yazan biri vardı ne oldu sonunda bir key verification anahtarı bulup sisteme entegre ettin sorun çözüldü. Ki bence bazı şeyler zorlaştırılırken kolaylaştırılıyor kolaylaştırmak istenirken de zorlaştırılıyor. Değişik olan da bu olaylar yaşanırken de içerik üreticileri de kaygı oluşturarak bu olaylardan payını alıyor. Xiaomide 1 hafta bazen 1 ay bekliyorsun bootloader açmak için samsungda tık diye açılıyordu ilerleyen süreçlerde bir yöntem geliştirilir ve bence standart kullanıcının dert edeceği büyüklükte değil apkyı da adb install apk yaz yükle bence daha basit
emsera
Active Level 5
Galaxy S
Doğru bootlader onu karıştırdım. Teşekkürler 🙏
Mutare
Active Level 6
Galaxy S
Sen merak etme çözüm her zaman bulunur yol değişir ama hedef değişmez. İçerik üreticileri sadece değişen düzeni kullanarak para kazanmaya bakıyor. 😊
Joon1294
Active Level 4
Galaxy S
Bu bahsettiğin cts olayını anlatır mısın detaylı olarak. Ekran değiştikçe çeviriyi nasıl sağlıyor açmamız gereken bir ayar mı?
Mutare
Active Level 6
Galaxy S
Temel mantığı basit. Siz canlı çeviriyi başlattığınızda ekran kaydı başlatmış oluyorsunuz bu ekran kaydı googla gönderiliyor. Test etmedim daha. Birkaç şeyi kontrol ediyorum. Aslında yeni gelen çok özellik var da bir hışımla yazdım bu gönderiyi de aklıma geldikçe 😂 iş bilmez birkaç youtuber video çeker çoğu şeyi gösterir. 😮😮1758832910354.jpg1758832910381.jpg1758832910412.jpg
Joon1294
Active Level 4
Galaxy S
Sağol şimdi gördüm özelliği 🙏