Original topic:

Uı8 şarj tavsiyeleri (Çözüm Bulma Postu) Toplanın!!

(Topic created on: 10-16-2025 06:00 PM)
261 Views
emirS24U
Active Level 7
Options
Galaxy S
S24U cihazım bu güncellemeden sonra şarjı çok gider oldu arka planda pil tüketen kendi kendine konum açan efendime söyleyim ne var ne yok pil tüketimini azaltacak bildiğiniz bütün ayarları yazar mısınız ? Bu postun altında toplayalım çözüm postu olsun. Cihazla ilgili kalibrasyon özel kodlar falan da olursa onlar da çoğu kişinin işini görür pil kalibrasyonu dokunmatik kalibrasyonu kamera vs...

0 Likes
18 Comments
erejS24Ultra
Active Level 9
Galaxy S
Ayarlar/Bağlantılar/Diğer Bağlantı Ayarları/ Yakındaki cihazları arama [Kapalı]
0 Likes
emirS24U
Active Level 7
Galaxy S
Yapılı teşekkürler 👍🏻
0 Likes
MercimekCorbasi
Active Level 10
Galaxy S
Stabil bir internet bağlantısı yoksa internet kapatılabilir(Wi-Fi ve Mobil Veri ayarlarından bahsediyorum.). Eğer internet hızı yavaşsa geceleri Wi-Fi ve Mobil Veri kapatılıp Güç Tasarrufu moduna alınabilir(Bunu sürekli ayarlamaya gerek yok, Modlar ve Rutinler üzerinden ayarlanabilir).
emirS24U
Active Level 7
Galaxy S
Teşekkürler
MercimekCorbasi
Active Level 10
Galaxy S
Rica ederim.
Galaxy S
One UI 7'den One UI 8'e geçişte hiçbir sıfırlama yapmadım ve cihazı düz bir şekilde kullanıyorum. Ben en yüksek aldığım ekran süresi bu. Bir de saat sürekli bağlı, konum açık, senkronizasyon açık. Full mobil veri 1760628793111.jpg
0 Likes
emirS24U
Active Level 7
Galaxy S
Baya iyi
0 Likes
emirS24U
Active Level 7
Galaxy S
Tavsiyeleriniz ?
0 Likes
Galaxy S
Performans profilinde düşük seviyeli modu açabilirsiniz. Bir de eğer anlıyorsanız wipe cache partition yapın. (Cihaz önbellek teki kalıntıları temizliyor) bir nebze de olsa pil ve performans artış olur.