Original topic:

Type-c den 3.5mm kulaklık dönüştürücü

(Topic created on: 10-14-2025 08:21 PM)
182 Views
bilalSRKY
Active Level 5
Options
Galaxy S

image

Kablolu kulaklık kullanmak için dönüştürücü aldım ama desteklemiyor diyor ne saçmalık yahu? Boşunamı para verdik şimdi? #S23
12 Comments
ENES23PLUS
Active Level 6
Galaxy S
Samsunglara uyumlu mu peki aldığın dönüştürücü.
0 Likes
bilalSRKY
Active Level 5
Galaxy S
Değilmiş demek ki;bilseydim almazım ya şimdi iade işleriyle uğraşacam 😡
0 Likes
tsubasa20
Active Level 9
Galaxy S
kablolu kulaklik jak giris donusturucunden mi yeni nesil telefonlarda jak girisini kaldirdilar. Bir tek sony xperia larda var
0 Likes
tsubasa20
Active Level 9
Galaxy S
ustad adamlar destekleseydi jak girisi koyarlardi telefona
0 Likes
bilalSRKY
Active Level 5
Galaxy S
Iphone teledonlarda yok ama her türlü dönüştürücü destekliyor ben eski iphone telefonumda kullanıyordum,böyle saçmalık olmaz.
yusufpiskin
Active Level 8
Galaxy S
Iphone her türlü dönüştürücüyü desteklemiyor... O dönüştürücü DAC özellikli olmalı yoksa desteklemez.

bilalSRKY
Active Level 5
Galaxy S
Ben 80₺ ye aldığım dönüştürücü ile 1.5 sene kullandım sonra ses kalitesini bozduğu için gidip orjinal dönüştürücü almıştım .
yusufpiskin
Active Level 8
Galaxy S
Türkçe mi yazamıyorum? Apple yada başka bir şirket, DAC desteği olmayan dönüştürücüyü desteklemez. Siz 80 tl ye ucuz bir kablo almışsınız ama ucuz bir DAC ı varmış desteklemiş. **bleep** ise DAC yok zaten uyarıda da bunu diyor.
bilalSRKY
Active Level 5
Galaxy S
Ben kablosuz kulaklıkla dinlemek zorunda değilim ki Iphone SE 2020 kullanıyordum onda da 3.5mm jack girişi yok ama dönüştürücü ile dinleyebiliyorum samsung neden böyle bir saçmalık yapmış ki?
0 Likes