cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Twitter, X hatası

(Topic created on: 01-15-2025 07:35 PM)
132 Views
inancini
Active Level 1
Options
Galaxy S

S23 Plus kullanıyorum ve şarjdayken eski adı Twitter yeni adı X'i kullanamıyorum. Bunun bir çözümü var mıdır? Aşırı saçma bir hata değil mi?

8 Comments
YunusG
Active Level 10
Galaxy S
Bir hata alıyor musunuz? Ve sadece şarjda olması saçma.
inancini
Active Level 1
Galaxy S
Hayır bir hata vermiyor akışı güncellemiyor ve şarj öncesi ne yüklediyse öyle kalıyor
0 Likes
YunusG
Active Level 10
Galaxy S
Sadece Twitter'da mı oluyor? Instagram gibi diğer uygulamalarda akışı yenileyebiliyor musunuz?
0 Likes
inancini
Active Level 1
Galaxy S
Diğer hiçbir uygulamada sıkıntı olmuyor. Enteresan şekilde bir tek X'te oluyor.
0 Likes
YunusG
Active Level 10
Galaxy S
Oldukça değişik bir sorun. Tahminimce uygulama kaynaklı bir sorun. Veya yaptığınız bir değişiklik de sebep olabilir. Uygulama bilgileri>Depolama>Önbelleği temizle yapmayı deneyin. Veya aynı yerde Verileri temizle yapın. Onun dışında uygulamayı silip tekrar yükleyebilirsiniz. Bir VPN, Proxy, Firewall veya DNS de sebep oluyor olabilir. Bu sorun yaşanırken VPN ile girmeyi deneyin.
s24fe
Expert Level 1
Galaxy S
Ayarlar-Uygulamalar-X-Önbelleği temizle yapmayı deneyin.
Galaxy S
Merhaba kardeşim 😊,

Google Play Store'dan eski adıyla Twitter olan X uygulamasını güncelleyin.

Güncelleme yoksa,
Ayarlar > Uygulamalar > X > Depolama > Veriyi sil seçeneğini kullanın.

Bilgilendirme: X'in verilerini silerseniz, kullanıcı adınızı ve şifrenizi yeniden girmeniz gerekecektir.

Paylaştığınız uygulama, üçüncü parti bir yazılımdır ve Samsung tarafından üretilmediği için, gelecek güncellemelerle yazılımsal uyumsuzluklar sonucu oluşabilir. Farklı uygulamalarda da benzer hatalar almıyorsanız, uygulama üreticisine danışabilirsiniz.

Google Play Store > X > Geliştirici iletişim bilgilerinden iletişime geçerek sorununuzun çözülmesini sağlayabilirsiniz.
inancini
Active Level 1
Galaxy S
İlgi gösterip cevap yazan herkese teşekkür ederim, komple silip uygulamayı yeniden yükledim. Şu an sıkıntı görünmüyor. 🙏🙏🙏
0 Likes