Resolved! Solved

Original topic:

Turkcell hata geçince ekran süresi ciddi oranda düştü

(Topic created on: 02-03-2026 09:38 PM)
296 Views
Ftrea
Active Level 7
Options
Galaxy S

Merhaba. Daha önce vodafone kullanıyordum ve elektrikler kesildiğinde yaşanan çekim probleminden şikayetçi olduğum için geçen yıl Turkcelle geçiş yaptım. Bu şikayetlerim ne düzeldi ne arttı, sanki aynı baz istasyonunu kullanıyorlarmış gibi.

Bunun üstüne, ekran sürem ciddi oranda düştü. Ekran sürem neden düşük diye çözüm ararken telefonu hatsız kullanınca bunu **bleep** ettim.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
thatS25
Expert Level 4
Galaxy S
Türkiye'deki operatörleri al birini vur otekine.En pahali data'yı satarlar en kalitesiz akışı verirler.

Yaşadığınız yerde yüksek ihtimalle Turkcell baz istasyonları güçlü değil,bu yüzden telefon Vodafone çekerken harcadığı güçten fazlasını harcıyor Turkcell'e.

View solution in context

10 Comments
Chavellier
Active Level 7
Galaxy S
Hiç mobil ağ ayarlarını sıfırladınız mı?
0 Likes
Ftrea
Active Level 7
Galaxy S
Evet
0 Likes
Galaxy S
çünkü Turkcel'in şebekesi eskiden iyiydi ve her yerde çekmiyor artık🙏
0 Likes
Ftrea
Active Level 7
Galaxy S
Kesinlikle öyle vodafone ile bir farkı kalmadı
0 Likes
yns24u
Expert Level 5
Galaxy S
bölgeye göre değişir aslında. bizim burada aralarında bariz f.ark var turkcell daha iyi çekiyor
yns24u
Expert Level 5
Galaxy S
Çekim gücü azaldıkça şarj tüketimi artar.
Solution
thatS25
Expert Level 4
Galaxy S
Türkiye'deki operatörleri al birini vur otekine.En pahali data'yı satarlar en kalitesiz akışı verirler.

Yaşadığınız yerde yüksek ihtimalle Turkcell baz istasyonları güçlü değil,bu yüzden telefon Vodafone çekerken harcadığı güçten fazlasını harcıyor Turkcell'e.
Ftrea
Active Level 7
Galaxy S
En net yorım👏👏
MertOB
Active Level 7
Galaxy S
Türkcell 6 Şubat depreminden sonra Kayseri'de iyice çekmemeye başladı eski telefonumda da yeni telefonumda da ne tekte bağlıyor ne de konuşmamıza vs izin veriyor baz istasyonları çok sorun olmaya başladı malesef
0 Likes