cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Toplaşın sorum var

(Topic created on: 02-06-2024 07:45 PM)
355 Views
BeyazzAdam
Active Level 7
Options
Galaxy S
Arkadaşlar merhaba öncellikle s23 fe kullanıcısıyım güzel bir işlemciye sahip ışın izleme teknolojilerine sahip bir gpu sahip ama neden oyunlarda bu kadar kötü performan veriyor bu samsung cihazlar 
Xiaomi kullanıcısıydım bundan önce ama biliyorsunuz yazılım olarak çok yetersiz değişip samsunga geçtim ama bundada çok memnun kaldığım söylenemez 1 ay oldu alalı hala %100 kullanımda 4.30 saatten fazla ekran süresi alamıyorum. Batarya optimizasyonu bekleyin dediler bana bir türlü bana gelmedi . El hasılı kağıt üzerinde bu kadar iyi işlemciler nasıl bu kadar yetersiz performans verebiliyor sizinde düşüncelerinizi bekliyorum . Oyun genel kullanım batarya vs.
6 Comments
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy S
Kullanıcıları genelde 6-7 saat alıyorlar. Aşırı mobil verili kullanımlarda özellikle sürekli saat bağlıysa 4.30 saatlere kadar düşebilir. Kötü performans veriyor derken fps sürekli mi düşük yoksa bir süreden sonra mı düşüyor? Bir süre sonra düşüyorsa alternatif oyun performansı açılabilir. Bir de oyuna bağlı gerekli geliştirici gerekli optimizasyonları yapmamış olabilir özellikle gpu tarafında. S22'lerin Avrupa versiyonlarında bu işlemci vardı ve ilk çıktığında bayağı bir optimizasyon sorunu vardı. 2 senede bayağı bir iyileştirdiler oyun bazındaki iyileştirme tamamen geliştiriciye bağlı. Eskisi kadar da verimsiz değil 4LPP yerine 4LPE kullanılıyor aynı süreç S24'lerde biraz daha geliştirilmiş olarak 4LPP+ ile Exynos 2400'de kullanılıyor ve kullanıcılar da çok memnun.
0 Likes
BeyazzAdam
Active Level 7
Galaxy S
Emeğinize sağlık hocam . Pil konusunda tüm uygulamalar uyku modunda ve düşük performans modundada kullanımın da 4.30 saati geçemedim acaba sıfırlasam çare olur mu sizce??
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy S
Rica ederim. Sıfırlamak çare olabilir özellikle One UI 6 güncellemesini yaptıktan sonra sıfırlamadıysanız. Çünkü güncellemeden sonra ekran süresi arttı birçok kişide.
0 Likes
BeyazzAdam
Active Level 7
Galaxy S
Hocam peki sıfırlamadan sonra yedeği geri kursam yine aynı süreleri alırım demi çünkü yedeğin içinde ayarlarda kalıyor . Sıfırdan temiz bir kurulum mu yapmam gerekiypr
0 Likes
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy S
Smart switchle yedekleyip geri yükleyebilirsiniz. Sıfırlamanın amacı önceki güncellemelerden kalan artıkları temizlemek. İsterseniz ayarları yedeklemeyebilirsiniz ya da geri yüklemeyebilirsiniz.
0 Likes
BeyazzAdam
Active Level 7
Galaxy S
Dediğiniz gibi yaptım şuan deniyeceğim 1 hafta daha düzelmezse artık bir servis yolu gözüküt gibime geliyor
0 Likes