cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Titreşim Modunu Ayarlama

(Topic created on: 05-20-2024 09:40 AM)
179 Views
Woéx
Active Level 3
Options
Galaxy S
Bildirim Titreşimi Ayarını Sessiz Yapınca Hiç Titremiyor Basic Yapıncada Sesli Modda Bile Titriyor Sadece Titreşim Moduna Aldığımda Titremesini İstiyorum Sesli Modda Her Mesaj Geldiğinde Titriyor Çözümünü Bilen Var Mı?
9 Comments
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Maalesef Yapılamıyor, 😊
İsterseniz Bu Tarz için üretilen Titreşim Moduna Alabilirsiniz.
0 Likes
Woéx
Active Level 3
Galaxy S
Nasıl Yapacağım Sadece Titreşim Modunda Titresin İstiyorumda
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Titreşimleriniz Açık ise Otomatik Olarak Titreşim Modunda sessizde Titreyecektir.

Eğer Bildirimleri Titreşim ile almak istemiyorsanız kapatabilirsiniz aramalar için tam bir çözümü Bulunmamakta maalesef.
0 Likes
Woéx
Active Level 3
Galaxy S
Sesli Modda İnstagramdan Mesaj Gelince Titriyor Mesela Onu İstemiyorum Sadece Diğerlerini Hallettim Ama Bunu Çözemedim Titreşim Moduna Aldığımda İnsta Mesajları Titresin Ama Sesli Modda Titremesin İstiyorum Aramalar Önemli Değil
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Maalesef Bu Yapılamamaktadır.
En azından Bildiğim kadarıyla, isterseniz Uygulama Bilgisinden > Bildirimler'e Girerek Titresin Seçeneğini Seçebilirsiniz ama her bildirimde titreme bu şekilde.1716192775933.jpg
0 Likes
Woéx
Active Level 3
Galaxy S
önceki a32 cihazımda öyleydi sesli modda titremeyip titreşimde titriyodu s24 ultrada olmaması saçma geldi
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
İleri sürümlerde Kaldırıldı Maalesef.
0 Likes
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Çalarken titreti kapalı Tutabilirsiniz Sesli Modda. 😊1716192228199.jpg
0 Likes
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Sizin Dediğinize en yakın Ayar Bu şekilde Yapilabilmekte Modlar Ve Rutinlerde. 😊

Örnek Olarak Members üzerinden gösterdim.

O uygulamadan Bildirim gelince Ufak Bir Titreşim Verecek Cihaz.

Sessizde Olduğundan dolayı, Bildirim sesiniz Gelmeyecek.

Siz yinede deneyin Tüm titresimleri Kapatsanızda Titremesi gerekli.1716193056231.jpg
0 Likes