Original topic:

Tema örneklerini nasıl bulabilirim?

(Topic created on: 12-13-2025 12:30 AM)
211 Views
liang222
Active Level 6
Options
Galaxy S

Merhaba s25 Ultra telefonum için güzel bir duvar kağıdı ve aynı zamanda güzel bir ana sayfa düzeni uygulamalar ekranı düzeni istiyorum fakat kafamda hiçbir şey canlanmıyor yaratıcılığım sıfır yani herhangi bir Launcher veya bir tema indirmek istemiyorum amacım tamamen kendim güzel estetik bir şey yapmak böyle bunun gibi hazır yapılmış temaları paylaşan bir sayfa falan var mı acaba bildiğiniz

16 Comments
XSUİT
Active Level 9
Galaxy S
Bence zedge uygulamasını kullanın reklam var ama çok ideal. Ben zedge programını kullanmaktayım.
0 Likes
liang222
Active Level 6
Galaxy S
Hocam Zedge bilinenin aksine güzel bir program değil aslında sebebi ise duvar kağıtlarını tam ölçekli bir şekilde işleyip ama tam ölçekli bir şekilde indirmemiz olanak sağlamıyor ben wallcraft kullanıyorum. Yaklaşık 15 lira gibi bir bütçe ile bir yıllık abonelik alabiliyorsunuz üstüne yetmezmiş gibi her türlü duvar kağıdını tam ölçek ve tam Yüksek kalitede indirebiliyorsunuz zaten benim asıl problemim duvar kağıdı seçmek değil güzel ve estetik bir telefon kullanabilmek ve bunun temasını sağlayabilmek
0 Likes
XSUİT
Active Level 9
Galaxy S
Ben sadece fikrimi sundum. Genede karar size ait.
0 Likes
FS_alpha
Active Level 6
Galaxy S
Wallcraft ile duvar kağıtlarını indirin. Ömürlük üyelik 22 tl. Sonra da goodlock ya da renk paletlerinden bir renk belirleyin ikonları için. Buyrun bir kaç örnek1765575811233.jpg1765575811287.jpg1765575811327.jpg
liang222
Active Level 6
Galaxy S
Çok teşekkür ederim hocam Evet zaten ben de aynı uygulamayı kullanıyorum mobildeki en iyi duvar kağıdı uygulaması olduğunu düşünüyorum fakat sizin attıklarınıza dikkatimi çeken şey sağ ve sol taraflara koymuş olduğunuz kare widget'larda fotoğraflar falan gösterilebiliyor bunu nasıl yapabiliyorum acaba Kusura bakmayın iPhone'dan Samsung'a geçeli Yaklaşık 5 ay olduğu için daha Her şey tam kavrayabilmiş değilim
FS_alpha
Active Level 6
Galaxy S
Gösterdiğim yerlere tıklayarak yapabilirsiniz.

Şimdi widget'ı oluşturduk ve şeklini seçtik. Sonra "Başla" yazan yere dokunarak görüntü ya da albüm seçin. Ve hazır.

Anlamadığınız bir yer varsa tekrardan sorabilirsiniz kusura bakmayın demenize gerek yok amaç yardım zaten 😊1765576107703.jpg1765576107748.jpg1765576107780.jpg1765576107823.jpg
0 Likes
liang222
Active Level 6
Galaxy S
Çok teşekkür ederim hocam Emeğiniz için çok güzel anlatmışsınız ellerinize sağlık çözüm olarak işaretleyip Sizi takip ediyorum Bu arada sormak istediğim son bir soru var bu widgetleri ekliyoruz da bataryamızı tüketiyor mu acaba
Galaxy S
Eser miktarda tüketir
FS_alpha
Active Level 6
Galaxy S
Rica ederim. Arkadaşın dediği gibi çok çok az tüketir yüzde 0.1 kadar😊