Original topic:

Telefonunuzu kılıflı mı kılıfsız mı kullanıyorsunuz ?

(Topic created on: 11-03-2025 09:25 PM)
226 Views
ceboost_s23
Active Level 2
Options
Galaxy S

İyi akşamlar. Çok kılıf seven birisi değilim öncelikle 8 senelik ios kullanımım sonrası iphone 13 telefonumu s23 ile değiştirdim iphone ları hep kılıfsız kullanırdım dayanıklılığını bildiğimden bu telefonda tereddüt etmekte haklı mıyım var mı kılıfsız kullanan veya fikri olan 

15 Comments
Galaxy S
Ben hep kılıfsız kullanıyorum... aralarında dayanıklılık farkı oldugunu dusunmuyorum var ise de minimaldir yani tereddüt etmenize gerek yok
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Çizik sorunu olmuyor mu?
0 Likes
Galaxy S
Şuan yok ama olacak illaki... önceki telefonlarımdan deneyimledigim kadariyla soyle soyleyeyim genelde telefonu kilifli ekran koruyuculu sekilde kullanırdım sonra kullanılmaz hale gelince yenisine geçerdim ve o ekrani hic cizilmemis veya kasası zarar gormemis telefon 5 para etmediği için çöp olurdu o güzel kozmetigiyle... bu telefonda da aynı durumu yasayacagimdan hicbirsey takmadan tamtakır kullanmaya karar verdim en azindan tadına varayim
yusufpiskin
Active Level 8
Galaxy S
Telefonu kılıf ile kullanıyorum ama tek nedeni cihazı korumak değil, tek tip herşeyden sıkılıyorum, değişik zamanlar değişik kılıflar her zaman daha iyi.
thatS25
Expert Level 3
Galaxy S
Elinize hangisi zevkli geliyorsa ondan devam edin hocam.Hepsi aynı dayanıklılıkta
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Cepte para sorun olmayacak kadar varsa kılıf ve kırılmaz cam sız kulanabilirsiniz
oztanozbay
Beginner Level 3
Galaxy S
S23ü 2 yıl kılıfsız kullandım. Şimdi z flip 7'ye geçtim. Ön ve arka taraflarda bir sorun yok fakat cihazın yanları, altı ve üstü ezildi. Çok fazla düşürdüm telefonu.
Neo10
Active Level 3
Galaxy S
İnce de olsa bir kılıf kullanın mutlaka. Ben dışarı çıkarken takıp evde çıkarıyorum.
Galaxy S
Kılıflı kullanırım kılıfsız ekde tutmak bile zor