cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Telefonum Servisten Yine Problemli Çıktı! Ebru Elektronik FACİASI

(Topic created on: 01-31-2025 09:46 PM)
678 Views
Topraks9plus
Expert Level 5
Options
Galaxy S
Merhaba. Telefonumu 27 Ocak tarihinde batarya değişimi için servise verdim. Onarım sonrası teslim alırken Ultra Geniş açı kamerasında içeriden yapışkanlarla kaplı geldi ve cihazım 2. Kez kameradaki yapışkanların temizliği için açıldı. Temizlenip gelince cihazımda darbe olduğunu ve ezik, boya atması olduğunu fârk ettim. Günler sonra samsung servisi yalanlar uydura uydura onarımı erteleye erteleye eninde sonunda Ekran, kasa ve batarya değişimini yaptı. Bugün teslim aldım. Bu sefer ana kameranın içinde ince bir yapışkan tabakası olduğunu fârk ettim. Bu da kamera kalitesini oldukça bozuyor maalesef. Ayrıca içerisi toz dolu. Ne kadar silersem sileyim gitmiyorlar doğal olarak. Beceriksiz işçiliğinizden dolayı cihazım 4. Kez açılmış olacak. Cihazım toplama cihaz oldu. Değişim talebim reddedilip beni mağdur etmeye devam ediyorsunuz. Tüketici haklarına başvurumu sağlıyorum. 
Ayrıca servis genel merkezden parça onayı beklediğini söylerken genel merkez "bizden onay isteyen olmadı, parça gönderdik zaten" dedi. Bu markaya güven olmaz!
image

34 Comments
Motun
Active Level 10
Galaxy S
Servisi değiştirin hocam tavsiyem
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy S
Başka servis yok maalesef
Motun
Active Level 10
Galaxy S
🫤
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Bu sefer Erkan bey yapsın şu temizlik işini olmuyor böyle 😀 😂 😂

Söyle toprak 😂
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy S
Valla ya ama o ilgilenmez bu konu için bence🥲 Bu sefer tüketici hakları ilgilenecek inşallahh🥹
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Öyle bir ilgilenir ki hesap verecek o Samsung aa 😀😂
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy S
Valla hesap veremiyorlar tüketici haklarına savunmalarını yaparlar bakalım nasıl yapacaklar beni mi suçlu çıkarıcaklar merak ediyorum😅
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
O zamn tüketi hakları gözüktü 😂😂
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy S
Evettt😁
0 Likes