- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
09-11-2024 07:12 PM (Last edited 09-11-2024 07:14 PM ) in
Galaxy SMerhaba,
Telefonumun ekran şifresini girmeye çalışırken ekranda "Telefon Kilitlendi" ve "Bu telefon kayboldu." yazılarının olduğunu gördüm,
Birisinin SmartThings Find hesabıma giriş yaptığını düşünerek arkadaşımın telefonundan SmartThings Find hesabıma giriş yapmaya çalıştım ve galaxy watch saatimin telefona bağlı olması sayesinde mesaj ile gelen doğrulama kodunu kullanarak uygulamaya giriş yapabildim.
Uygulamada ilk etapta S23 Ultra telefonumun konumunu görebiliyordum, telefondaki pin i güncellemek için reset pin kısmını kullandım ve uygulamada da belirtildiği gibi telefonun son konumu haritadan kayboldu. Telefonuma aynı şifreyi girdiğim zaman yine ekranın açılmadığını gördüm. Tekrar uygulamayı açtığımda bu sefer telefonun SmartThings Find dan silindiğini gördüm. Müşteri hizmetlerini aradım, teknik servise gitmem gerektiğini söylediler, teknik servise gittim bu durumun kullanıcı hatası nedeniyle gerçekleştiğini ancak 18bin küsür lira vererek ana kart değişimi ile telefonumu kullanabileceğimi ilettiler ve tekrar müşteri hizmetleri ile görüşmem gerektiğini söylediler.
Müşteri hizmetlerine durumu ilettim ancak hala teknik bir personelin bana ulaşmasını bekliyorum. Samsung yazılımında bulunan bu açığın tarafıma yüklenmiş olmasına gerçekten şaşkınım. (Kesinlikle SmartThings Find uygulamasından cihazı kaldır gibi bir şey yapmadım ki yapmış olsam bile kutusu faturası olan bir telefonun tekrar sisteme eklenmesi mümkün olsa gerek?)
Samsung account' a kullanıcı adı ve şifrem ile giriş yaptığım zaman telefonumu kayıtlı cihazlar kısmında IMEI numarası ile beraber görebilirken şuan kayıtlı cihazlarım sıfır gözüküyor, etkin olmayan cihazlar kısmında hala telefon gözüküyor.
Bana yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-11-2024 07:32 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-11-2024 07:57 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-11-2024 09:36 PM in
Galaxy SEvet telefon mevcut hard reset atmayı denedim ama olmadı.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-11-2024 09:41 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-11-2024 09:45 PM in
Galaxy STeşekkürler umarım teknik ekip ulaşıp bir çözüm bulur.