- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
2024 Haziran ayının son günlerinde Teknosa bayisinden Samsung S23 aldım. Fakat telefonda pek çok uygulamaya erişimim yok. Samsung Health'e giriş yapamıyorum uyarı veriyor. Uyarı şöyle: "Tekrar deneyin. Bu sorun devam ederse müşteri desteği ile iletişim kurun. (0x241300204F61D002421)" şeklinde. Güvenli klasörü ise direkt oluşturamıyorum. Onda ise "Bu gerçekleşmeye devam ederse müşteri hizmetleriyle iletişim kurun" diye hata veriyor. Telefonum şu anda One UI 5.1 sürümünde fakat 6.1.1'e yükseltmeye çalıştığımda uyarı veriyor ve güncelleme yapamıyorum telefonda. Denediğimde ise "Sunucu bağlantısı kuruluyor yazıp hemen ardından kaydedilemedi" şeklinde uyarı veriyor. IMEI kayıtlı gözüküyor e-Devlet üzerinde. Ayrıyeten telefonda root kurmadım. Belki önceden vardır diye kontrolünü yaptım ve root olmadığını öğrendim. Ayrıyeten mmı kodları da çalışmıyor ve "bağlantı sorunu veya geçersiz mmı kodu" şeklinde uyarı alıyorum. Ek olarak telefon teşhir ürünü ve 3 saat önce fabrika ayarlarına sıfırladım fakat problemim devam ediyor.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-08-2025 07:01 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-08-2025 07:10 PM in