cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Telefonda yazılımsal hatalar var

(Topic created on: 02-08-2025 06:59 PM)
165 Views
kopernim
Beginner Level 2
Options
Galaxy S

2024 Haziran ayının son günlerinde Teknosa bayisinden Samsung S23 aldım. Fakat telefonda pek çok uygulamaya erişimim yok. Samsung Health'e giriş yapamıyorum uyarı veriyor. Uyarı şöyle: "Tekrar deneyin. Bu sorun devam ederse müşteri desteği ile iletişim kurun. (0x241300204F61D002421)" şeklinde. Güvenli klasörü ise direkt oluşturamıyorum. Onda ise "Bu gerçekleşmeye devam ederse müşteri hizmetleriyle iletişim kurun" diye hata veriyor. Telefonum şu anda One UI 5.1 sürümünde fakat 6.1.1'e yükseltmeye çalıştığımda uyarı veriyor ve güncelleme yapamıyorum telefonda. Denediğimde ise "Sunucu bağlantısı kuruluyor yazıp hemen ardından kaydedilemedi" şeklinde uyarı veriyor. IMEI kayıtlı gözüküyor e-Devlet üzerinde. Ayrıyeten telefonda root kurmadım. Belki önceden vardır diye kontrolünü yaptım ve root olmadığını öğrendim. Ayrıyeten mmı kodları da çalışmıyor ve "bağlantı sorunu veya geçersiz mmı kodu" şeklinde uyarı alıyorum. Ek olarak telefon teşhir ürünü ve 3 saat önce fabrika ayarlarına sıfırladım fakat problemim devam ediyor.

4 Comments
axeno
Expert Level 4
Galaxy S
Teknosanın ya para iadesi yada değişim yapması şart. Ama büyük ihtimal uğrastırırlar
maldiniiUFUK
Active Level 3
Galaxy S
Cidden şart.
0 Likes
Motun
Active Level 10
Galaxy S
Teşhir olduğu için muhtemelen.

Teknosaya iade

Ancak neden 1 yıl beklediniz neredeyse
sameterol1
Active Level 5
Galaxy S
Müşteri hizmetlerini arayıp biraz sert üslupla konuşun hallediyorlar her sorununuzu