Original topic:

Telefona sıvı dökülmesi

(Topic created on: 4 weeks ago)
152 Views
AyşeS24FE
Active Level 3
Options
Galaxy S

Telefonun üst kısmına biraz kola döküldü hemen kuruttum kameranın üstündeki hoparlör kısmına gelmiş olabilir iyice kuruttum şu an bir sıkıntı görünmüyor ilerde bir bozukluk yaratır mı acaba yoksa olsa şu an olur muydu

8 Comments
terzi
Active Level 8
Galaxy S
Şekerli su kuruttugundan eminseniz her hangi bir zorun çıkarmıyorsa bir zorun olmaz amma içinizde şüpheyi belir zaman kalacak gibi
SM_S20_FE
Active Level 3
Galaxy S
Tuzlu su gölet deniz yada asitli şekerli icecek döküldüğünda hoparlör ızgarası mikrofon bölümlerine girdiyse cihaz garantisi bitmediyse çeşmede tazyiksiz suya tutup yıkamak faydali olur korozyonu önleme açısından
0 Likes
terzi
Active Level 8
Galaxy S
Söyle sicakli su da olur hem şekeride gitmiş olur
0 Likes
terzi
Active Level 8
Galaxy S
Geçmiş olsun ..sanki düşürdugundeki şüphe gibidir acaba birsey oldumu
Galaxy S
Birsey olmaz
SM_S20_FE
Active Level 3
Galaxy S
Kolada asitli Şekerli su kurutmasaydiniz keşke hemen lavaboda tazyikli olmayan muslukta söyle bir yıkasaydınızda asit ve şekerden temizleseydiniz cihaz yeni ve su toza dayaniklı asit ve şeker zamanla cihazda korozyona sebep olabilir
AyşeS24FE
Active Level 3
Galaxy S
İç kısmına kola girdi mi bilmiyorum bakmadan hemen sildim o yüzden suda yıkamaya da cesaret edemem ya umarım bir şey olmaz
0 Likes
RockerÇocuk
Active Level 6
Galaxy S
Valla Bende Geçen Gün Samsung S23 Ultram Bulaşık Suyunun İçinde Yüzdü Bişey Olmadı İp 68 Sertifikası Koruyor Hahaha 😆😆