Resolved! Solved

Original topic:

Telefon uygulamasında kendime fotoğraf eklemek istiyorum

(Topic created on: 03-18-2026 11:46 AM)
186 Views
MKG7
Active Level 6
Options
Galaxy S

Telefon uygulamasında kendime fotoğraf eklemek istiyorum, ekliyorum da ancak bu başkalarında gözükmüyor. Bunu nasıl gözüktürebilirim? iPhone cihazlarda da gözüksün istiyorum. Bilmeyenler lütfen yazmasın.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Onder-Labs
Active Level 6
Galaxy S
Profilinizi "Herkes" seçeneğinde insanlara göstermeniz tanımadığınız numaralarda dahil olmak üzere profil kartınızın herkesde gözükmesini sağlar.
Samsung Account her zaman telefon numarası ile kişilerinizdeki Samsung kullanıcılarını bulamayabilir. Bu nedenle "Herkes" seçeneğini belirlemeniz çok daha mantıklı olacaktır.

View solution in context

0 Likes
8 Comments
Onder-Labs
Active Level 6
Galaxy S
Telefon uygulamasına girin. Ardından profilinize basın. Aşağıdaki "Düzenle" tuşuna basarsanız kapak ve profilinizi kişiselleştirebilirsiniz.
*iPhone cihazlarda gözükmeyecektir yanlızca Samsung cihazlarda mümkün*
0 Likes
MKG7
Active Level 6
Galaxy S
Yaptım acaba burda mı bir şey değiştirmek gerekiyor 1773823824704.jpg
0 Likes
Onder-Labs
Active Level 6
Galaxy S
Evet doğru yerdesiniz. Ayrıca paylaşma hedefini herkes olarak ayarlamanız daha mantıklı olacaktır.
0 Likes
MKG7
Active Level 6
Galaxy S
Sadece kişilerim yapınca neden olmuyor
0 Likes
Solution
Onder-Labs
Active Level 6
Galaxy S
Profilinizi "Herkes" seçeneğinde insanlara göstermeniz tanımadığınız numaralarda dahil olmak üzere profil kartınızın herkesde gözükmesini sağlar.
Samsung Account her zaman telefon numarası ile kişilerinizdeki Samsung kullanıcılarını bulamayabilir. Bu nedenle "Herkes" seçeneğini belirlemeniz çok daha mantıklı olacaktır.
0 Likes
MKG7
Active Level 6
Galaxy S
Herkes yaptım hala gözükmediğini söylüyorlar
0 Likes
Onder-Labs
Active Level 6
Galaxy S
Bu anında olmaz. Genelde senkronizasyon sonrasında olabilir.
0 Likes
MKG7
Active Level 6
Galaxy S
Bekleyeyim o zaman biraz
0 Likes