cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Telefon alma

(Topic created on: 09-26-2023 02:18 PM)
243 Views
mrgokhanbey1
Active Level 1
Options
Galaxy S

Arkadaşlar merhaba Gaziantepten gokhan ben şuanda galaxy m31 kullanıyorum fakat s22 ultra almayı düşünüyorum vatan bilgisayar 30 bin lira fiyat çıkartıyor ama çarşıda aynı ürün 25 bin lira deniyor fakat kore ve Vietnam malı oldugu söyleniyor sizce hangisinden almalıyım yani 5 bin lira az bi rakam değil bu konuda yardımcı olurmusunuz bana 

5 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Selamünaleyküm. S22 Ultra model cihazı öncelikli almanızı tavsiye etmiyorum Bunun sebebi içerisinde bulunan işlemci ısınmaya meyilli diye duymuştum bir de almışken son model amiral gemisi almak daha mantıklı olur bence. S23 modeli tavsiye ediyorum. Alışverişi Vatan Bilgisayar Teknosa Media Markt gibi güvenilir yerlerden yapmanızı tavsiye ederim.
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
1 samsung vietnam da korede ve bi cok ulkede fabrikalari vardir
2 normal fiyati 30 bin ve ustu carsidaki kacak olmasida mumkun risk girmis olabilirsiniz iran yada irak tan gelmis olabilir
Bence vatana alin 25 30 bin az fiyat deyil
nonamee_s23
Active Level 10
Galaxy S
S22 ultra ısınma ve batarya sorunları olan bi telefon.bunun da sebebi işlemsicidir.ama s23 te kullanılan bi sonraki nesil işlemcide bu sorunlar ortadan kalktı. S22 ultraya vereceğin parayı S23 veya büyük olsun bataryası da daha fazla gitsin diyosan S23+ için harcaman tavsiyemdir.
fansema
Active Level 8
Galaxy S
S22 serisi kronik sorunlu bir seri. Onun yerine S23 veya S23 plus düşünebilirsiniz
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Düz s23 al,kafzn rahat olsun çünkü çok memnunlar.