Original topic:

Telefon Yenilemek Mantıklı mı?

(Topic created on: 11-04-2025 10:42 PM)
252 Views
ARahmanSahin
Active Level 7
Options
Galaxy S

Selamunaleykum, 5 yıldır S10+ kullanıyorum ama gözüm bu ara S25U beğeniyor sene başı gelecek zamları ve maaşlara gelecek artışı da düşününce bu günlerde almak sizce mantıklı mı yoksa S10+ ile devam mı edeyim şarjı hala iyi gidiyor ve kozmetik olarak çizik bile yok neredeyse?

13 Comments
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy S
Yenilik iyidir.
Galaxy S
İşini görüyorsa bir sıkıntı yaratmıyorsa kullanmaya devam et bence değiştirecem illa diyorsan güncel model al s26 ultra s25ultrada güzel
kereewm
Expert Level 4
Galaxy S
Bence her halükarda güncel sürümü kullanmanız daha mantıklı. Yeni arayüz özellikler vs derken baya bi dönüşüm yapmış olursunuz. Özellikle kamera ve ekran konusunda
0 Likes
Caglar_
Active Level 10
Galaxy S
Fiyat bütçenizi zorlamayacaksa çok iyi bir seçim olur hatta plus modelini seçmeniz de isabet olur
0 Likes
S24FEARUK
Active Level 6
Galaxy S
Şimdilik bekle S26 ultra gelecek ama şöyle bir sey var şuan baktığımda s25ultra ön kamera hariç her yerde en üst nokta ama s26 ultranin ön kamerasi muhtemelen 20 40 MP arasi bir sey olacak mesela ben s24fe kullaniyorum on kamera karanlıkta berbat on kamera geliştirmeleri gelecek ve muhtemelen 100x zoom yapan mercek 10mp den 12 ya da 50mp ye çekilecek onun dışında s26 ultradan pek bir pil performansı beklemenin mantığı yok çünkü exynos ile gelecek . Yani kısacası ön kamera önemli degil diyiyorsaniz s25 ultra pil verimliliği ve ısınma açısından s26ultradan daha iyi olacak bence eger 80bine s25ulta bulursanız alın bulamazsanız s26 ultrayi bekleyin
0 Likes
ARahmanSahin
Active Level 7
Galaxy S
Hepsiburada 70bin civarında suan sanırım, pek resim çekmem pil ve ekran önemli benim için
0 Likes
EmirX
Active Level 3
Galaxy S
S26 ultra da özel bir ekran kullanılacak sizin için daha iyi olur aynı zamanda pilde geliştirilecek
hsn0
Active Level 7
Galaxy S
Az daha bekleyip s26 serisinden almak daha mantıklı olur.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Mantıklı.
0 Likes