cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Telefon Seçimi

(Topic created on: 10-29-2024 06:47 PM)
173 Views
mrbmrb
Active Level 3
Options
Galaxy S

Anneme bir telefon alacağım. 15000-25000 tl bütçem var bu aralıkta a55 i düşündüm fakat s23 fe daha mantıklı geldi. Yalnız bütçeyi biraz daha zorlayıp s24 fe mi alsam diye düşünüyorum... Veya o fiyatlara çıkınca s23 mü almalıyım? Annem telefonu çok zorlayacak şeyler yapmaz zaten. Bu nedenle s23 yerine 7 yıl güncel kalkacak olan s24 fe yi mi almalıyım? Yoksa s23 fe yeter mi? Bir başka seçenek: 6 yıl güncel kalacak a56 yı bekleyebilirim?? Veya samsung dışında bir markaya mı yönelmeliyim?(Annemde samsung galaxy watch 5 var bu nedenle bunu pek tercih etmem) Lütfen yardımcı olun. Bu saydığım cihazlarla deneyimi olan arkadaşlar da deneyimlerini paylaşırsa çok memnun olurum:) Şimdiden teşekkür ederim

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Galaxy S
Zorlamıyacaksa tabiki s24fe, (analar gutsaldır raconu) ama o fiyata s23 de alabilirsin, olmaz diyorsan s23fe ya da a55 arasında kal ama a56 yı bekleme bence.

View solution in context

8 Comments
adanakebab
Active Level 3
Galaxy S
Zorlamıcaksa a55 ama kamera işlemci daha iyi olsun dersen s23fe iyidir
Fatihh
Active Level 7
Galaxy S
Dostum bence Samsung al, başka markalara hiç bulaşma derim. Alacaksan da S serisi almanı öneririm. Bildiğin gibi F.E modelleri bir amiral gemisi kategorisinde yer almıyor ama çok ciddi, aman aman bir **bleep** da yok . Güncel olsun uzun süre idare etsin istersen S24 F.E düşünebilirsin, ama S23 ile aralarında çok **bleep** yok unutma
Kadir_19
Active Level 4
Galaxy S
Kankam bütçen'i biraz daha zorlarsan s24 F'ye almanı daha çok tavsiye ediyorum😊
EmrYlmz
Active Level 7
Galaxy S
Hocam bence A55 daha mantıklı tam yaşlı telefonu. Hem ekranı büyük hem de şarjı çok uzun dayanıyor. S23 fe veya S24 fe mantıksız olur
Galaxy S
Ne kadar uzun gitmesini istediğine bağlı 5 veya 6 yıl gibi bir süre kullancaksa s24 fe en mantıklısı 3 fln dersen 23 fe daha iyi olur
mrbmrb
Active Level 3
Galaxy S
Uzun gitmesini çok istiyorum. Fakat özellik bakımından da s23 fe nin s24 fe ile pek bir farkını göremedim. S23 fe alırsam 5-6 yıl sonra güncel olmadığından sıkıntı çıkarır mı bilemiyorum..
Galaxy S
Güncelleme desteği biterse sıkıntı çıkma ihtimali baya yüksek olur her telefonda böyledir
Solution
Galaxy S
Zorlamıyacaksa tabiki s24fe, (analar gutsaldır raconu) ama o fiyata s23 de alabilirsin, olmaz diyorsan s23fe ya da a55 arasında kal ama a56 yı bekleme bence.