Original topic:

Telefon Ekranınin Aşırı Kirleniyor Oluşu

(Topic created on: 4 weeks ago)
302 Views
OnTheRoad
Active Level 7
Options
Galaxy S

Arkadaşlar 2 ayda bir ekran koruyucu değiştiririm bazen ekran koruyucusuz kullandığım da oluyor ancak şu ekranin parmak izi tutmasina bir çözüm yok mu ? Ekran kirli olunca telefon resmen s3 mini kalitesine düşüyor sürekli temizlekten yoruldun.

20 Comments
Bᴇʀᴋᴀʏ
Active Level 10
Galaxy S
Hocam mat ekran koruyucu kullanmayı denedinizmi. Cihaz ekranındaki net kalite görüntüyü biraz bozuyor ama beni rahatsız etmez derseniz tavsiye ederim. Parmak izi tutmuyor.
OnTheRoad
Active Level 7
Galaxy S
denedim hocam tabii ki de o da birkaç hafta sonra bırakıyor ya ilk başta çok iyi oluyor 😊
0 Likes
Bᴇʀᴋᴀʏ
Active Level 10
Galaxy S
Evet o sıkıntıları mevcut ve zamanla ekran yüzeyinde mat kısmın soyulması gibi durumlar oluşuyor.
0 Likes
ygtknca
Expert Level 1
Galaxy S
Hydro-gel yaptırın hocam telefoncuların yaptığı makineden yapıyolar genelde hydro gel oluyor onlar daha kaliteli hissettirdi bilemiyoeum
0 Likes
kereewm
Expert Level 5
Galaxy S
Bende aynı durumdan muzdaribim. S21 kullanıyorum ve ekranım çok hızlı kirleniyor. Özellikle de dışarıdaysam. **bleep** **bleep** tişörtümü kullanarak temizliyorum ekranı
0 Likes
terzi
Expert Level 3
Galaxy S
Elinizde.sorun olmasin ektanla alakali değildir Bn 2 yıldır aynı ekafan kullanmaktayim üst te acilma alt kısımda küçük kırık oda ekrana doğru yayılmış kullanmama ekti etmiyor umursama
0 Likes
terzi
Expert Level 3
Galaxy S
Nemli besle sil
0 Likes
Galaxy S
Mikrofiber bezle sile sile kafadan hasta oldum
0 Likes
OnTheRoad
Active Level 7
Galaxy S