cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Telefon önerisi

(Topic created on: 03-01-2025 09:31 PM)
153 Views
HamzaMCTR
Active Level 3
Options
Galaxy S

Arkadaşlar yapay zekadan yararlanmak için s23 almak istiyorum tasarım olarak daha çok hoşuma gidiyor yeni gelen AI özelliklerini kullanabilirmiyim s23 te

7 Comments
ardaaa
Active Level 5
Galaxy S
ses silme gibi bir özellik cok guzel sırf bunun icin bile s25 e geçilir s23 s24 ve s25 te yapay zeka özellikleri var evet ama hepsini en güncel kullanabileceğimiz s25 tir bütçeniz varsa s25 e geçin
TurinTurambar
Active Level 3
Galaxy S
S24 serisindeki yapay zeka özellikleri s23e gelmişti. Ama s25'teki geliştirmeler gelecek mi bilinmiyor galiba
Galaxy S
Duvar kağıdı aod yok yanlız şimdiden diyim
Kazikate
Active Level 10
Galaxy S
Bunun için telefon elemek aşırı saçma.
0 Likes
Sanalad
Active Level 6
Galaxy S
S23 kullanıyorum öneriyorum ama bütçenizi zorlayabilirseniz S25 öneririm. Yeni her zaman daha iyidir.
AlperGüler
Expert Level 2
Galaxy S
S23 tasarımı üzerine başka cihaz tanımam bende ama s25 in çoğu yeniliğini s24 alıcak büyük ihtimal en azından s24 yükseltmesi bile işinize yarar ama ben olsam elinizdeki cihaz sizi idare ediyosa 4 5 ay bekleyin bence piyasa sakinlesin o fiyatlardan düşerdir
AnıllS23
Active Level 6
Galaxy S
S23 kullanıyorum son zamanlarda kişi saklama uygulaması diye bir şey var pili acayip yemeye başladı. Onun dışında güzel telefon genel olarak memnunum ama bütçen varsa biraz zorlayıp S25 alabilirsin