cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Tehlikenin farkında mısınız?

(Topic created on: 05-26-2024 02:18 PM)
698 Views
CGRZBN
Expert Level 2
Options
Galaxy S
Onur Tuna kardeşimiz S24 plus alıyor. Mevzileri terketmeyin paylaşımlar kurşun gibi yağmaya başladı zaten. Geliyor kargoda yolda teslim edildi geldi kılıfı kutu açılımı ekran süresi ana kamerası geniş açısı makrosu derken savunmada biraz boşluk verirsek biteriz. Herkes defansa yardım etsin. Hazır mısınız? Başlıyoruz.. 😅😄

nurylmzA34
Expert Level 3
Galaxy S
Yapılan haksızlığa gelemem arkadaşım orada kötü bişi yazmamışım yapmamışım tabikide herkes özgür istedigi telefonu kullananilir amacımda zaten gülümsemek oldugunu da belirtmişim kişinin dedigi de kalp kırmak sadece
Tolgaa94
Expert Level 5
Galaxy S
haklısın ne diyeyim 😢🥺 ama lütfen kimseye takılma burası da böyle işte maalesef bak ben mi forumda da varım ya orada da var inan böyleleri hiç umursama gerçekten bak burada kalmaya devam et lütfen 🙏
nurylmzA34
Expert Level 3
Galaxy S
Teşekkürler arkadaşım
Tolgaa94
Expert Level 5
Galaxy S
🙏🙏🙏
CGRZBN
Expert Level 2
Galaxy S
Ya esprili paylaşımdan kim neden rahatsız olur bilmiyorum ama gerçetken takılma. Her şeye böyle takılacak olsak psikolojimiz bozulur 😅
nurylmzA34
Expert Level 3
Galaxy S
Bazılarına batıyor gerçekten gülümsemek komik bir yazı yazmak yerine kırmak daha güzel geliyor
CGRZBN
Expert Level 2
Galaxy S
O yüzden sen kendin olarak devam et. Gülmeye de devam et gülümsetmeye de.. ben kendi adıma öyle yapıyorum mesela. Yoksa çekilmez ki
nurylmzA34
Expert Level 3
Galaxy S
Teşekkürler
Tolgaa94
Expert Level 5
Galaxy S
aynen öyle 👍
MehmetYalcn
Expert Level 5
Galaxy S
Allah'ını seven defansa gelsin 🤣🤣🤣