cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Tehlikenin farkında mısınız?

(Topic created on: 05-26-2024 02:18 PM)
699 Views
CGRZBN
Expert Level 2
Options
Galaxy S
Onur Tuna kardeşimiz S24 plus alıyor. Mevzileri terketmeyin paylaşımlar kurşun gibi yağmaya başladı zaten. Geliyor kargoda yolda teslim edildi geldi kılıfı kutu açılımı ekran süresi ana kamerası geniş açısı makrosu derken savunmada biraz boşluk verirsek biteriz. Herkes defansa yardım etsin. Hazır mısınız? Başlıyoruz.. 😅😄

Tolgaa94
Expert Level 5
Galaxy S
haklisin sonuna kadar
Tolgaa94
Expert Level 5
Galaxy S
nur hanım oyle demeyin lütfen 🙏🥺
CGRZBN
Expert Level 2
Galaxy S
Ereren'de Nur'da kötü niyetli değil bence. Sadece bi konuda farklı düşünüyolar. Ama arada gülümsemek iyidir bazı şeylere çok takılmamak gerekir..
Tolgaa94
Expert Level 5
Galaxy S
aynen öyle burada çoğu kişi iyi zaten ama bazı arkadaşlar şakanın da paylaşımında dozunu kaçırıyor onların da bunu kötü amaçla yaptigini zannetmiyorum
CGRZBN
Expert Level 2
Galaxy S
Katılıyorum. Dozunda olduğu sürece herkes istediğini yapar. Atomu parçalamıyoruz ciddiyetin de fazlası gereksiz. Tekrar söylüyorum arada gülümsemek iyidir. Bukadar kasmanın da kimseye faydası yok
Tolgaa94
Expert Level 5
Galaxy S
burada beni de istemeyen birkac kisi var yok değil ama sence bu önemli mi değil yani çoğunluk ne derse o ki çoğunluk nur hanımın güzel paylaşımlarını seviyor kendisi kaç yıldır burada burada olmak söz soylemek elbette herkes gibi onunda hakki 🙏 😊
Tolgaa94
Expert Level 5
Galaxy S
siz lütfen takılmayın kimseye burada olmaya devam edin rica ediyoruz 🙏🙏🙏
CGRZBN
Expert Level 2
Galaxy S
Aynen bence de. Arada fikir uyuşmazlıkları olabilir. Bu çok doğal. Çok takılmadan devam edin
nurylmzA34
Expert Level 3
Galaxy S
Sıkıntı yok bensiz buralarda iyi böyle devam
Tolgaa94
Expert Level 5
Galaxy S
😞 lütfen oyle deme