cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Tablet vs telefon

(Topic created on: 08-12-2024 08:19 PM)
199 Views
ynsemr
Active Level 5
Options
Galaxy S
 Merhabalar iyi akşamlar telefonum s23fe tabletim s9fe plus 12 GB ramli versiyonu ve ikisindede pupg mobile yüklü telefonda oynadığım zaman sıcaklık 60 fpsde 45 dereceleri görüyor tablette ise 42 derece civarında kalıyor anlamadığım s23fenin işlemcisi daha iyi bu sıcaklık farkı ramdan mi kaynaklanıyor acaba

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Galaxy S
S23fe nin işlemcisi s22 ile aynı ki s22 işlemcisi exynox 2200 hem ısınması hem de pili hemen bitmesi sıkıntıları var tab s9fe plusinki ise exynos 1380 ki a54 ve a35 in işlemcisi bu işlemci 2200dwn daha az güçlü ama sıkıntısı yok o yüzden s23fe daha ısınıyor😀

View solution in context

0 Likes
8 Comments
Siyah
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba ynsemr,

Oyun esnasında cihazınız daha fazla performans harcadığı için ısınma durumu söz konusu olabilir. 
Cihazın ısınma durumunun kontrol edilebilmesi için Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members uygulamasına girdikten sonra Destek > Geri Bildirim Gönder > Sorun Bildirin > Aşırı Isınma bölümünden, sorunu ayrıntılı olarak yazarak Gönder butonuna basınız.

Gerekli kontroller sağlanılarak, kısa bir süre içinde size, yazılı olarak bilgilendirmesi sağlanacaktır.

Cihaz kullanılamayacak derecede aşırı ısınıyorsa, kontrol edilebilmesi için lütfen cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine ve yedeklemelerin görselli anlatımlarına aşağıdaki linkler üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes
Solution
Galaxy S
S23fe nin işlemcisi s22 ile aynı ki s22 işlemcisi exynox 2200 hem ısınması hem de pili hemen bitmesi sıkıntıları var tab s9fe plusinki ise exynos 1380 ki a54 ve a35 in işlemcisi bu işlemci 2200dwn daha az güçlü ama sıkıntısı yok o yüzden s23fe daha ısınıyor😀
0 Likes
ynsemr
Active Level 5
Galaxy S
S9 plus değil s9 fe plus işlemcisi exynos yine
Galaxy S
Tamamdır düzeltiyorum
0 Likes
ynsemr
Active Level 5
Galaxy S
Anladım şimdi sağol
Galaxy S
Rica ederim😀
Galaxy S
Tablet kasası daha büyük olduğu için ısı daha geniş alana yayılıyor. Büyük cihazlar daha az ısınır.
ynsemr
Active Level 5
Galaxy S
Hımmm anladım
0 Likes