Original topic:

TEBRİKLER SAMSUNG (!)

(Topic created on: 06-26-2025 06:08 PM)
896 Views
ThornyRose
Active Level 4
Options
Galaxy S

Çünkü bir müşterisini daha kaybetti. Sürekli sarj ve ekran süresi problemi yaşamaktan, telefonu sıfırlayıp ayarları değiştir, özellikleri kapat, sürekli arkaplanda çalışanları kontrol et, yola gideceğim zaman sarjı kontrol et, geminim aylardır sesimi algılamıyor. 

Parayla bi hizmet ve günümüzde elimiz ayağımız olan cihazı alıyorum ve karşılığında bunları düşünmek zorunda mı kalacağım ?
Bunlar normal değil ve müşteri memnuniyetini geri dönüşü olmayacak bir karara sürükleyen şeyler.
Yapamadığınız şey de tam olarak müşterinize, sen bu telefonu al kafan rahat yıllarca kullan güvenini verememek. Apple ile yarışacağınız en büyük kulvar bu ama son güncellemede de bakıyorum hâla farkında değilsiniz!

s24 ultra gibi bi cihazin bile şu forumda her gün bi sorununu paylaşan arkadaşları görünce ben üzülüyorum, siz ne düşünüyorsunuz merak ediyorum.

kendi yaşadığım batarya ve çeşitli sorunlara sitemim ve markaya eleştirimdir. Markayı karalamak gibi bir amacım yok 10 yıldan fazladır samsung kullanıyorum.
herkese hayırlı günler diliyorum.

19 Comments
CGRZBN
Expert Level 5
Galaxy S
Sizin gibi 10 yıldan fazla süre sadece samsung kullandım. Ve en sonunda yine sizin gibi çok benzer (batarya preformansı, stabilize vs) sebeplerden ve artı olarak güncellene politikası yüzünden bir buçuk yıl önce ilk defa iPhone geçtim. Bakın inanın kızgın kumlardan serin sulara atlamış gibi hissettim. Benim samsunga karşı en küçük bi antipatim yok olsa bugüne kadar kullandığım tek marka olmazdı. Ama gördüm ki stabilize akıcılık yazılım gibi konularda malesef hala apple'ın yanından geçemez. Ben plus bir cihaz kullanıyorum şarjım min bir buçuk gün gidiyor. 12 saat üstü açık ekran süresi veriyor. Eskiden, çok önceden batarya performansı bu kadar iyi değildi diye biliyorum ama şu an onunla ilgilide gram sorun yok. Son olarak iPhone pahalli diyenler var bide. Onu hiç anlamıyorum mesela. Samsung en son S serisi plus yada ultra cihazıyla iphone'un en son cihazları aynı fiyatla çıkıyor. Samsung nasıl aynı fiyat olabilir yada aynı fiyata nasıl samsung tercih edilir hiç aklım almıyor o da ayrı bi konu ama samsung ülkemize özel fiyatlandırma yani indirim yaptığı için apple'a göre bi tık daha uygun fiyata sahip olabiliyoruz ama samsungun en son ultra cihazını alacağımız fiyatın aynısına iphone en son pro max olmazsa pro olur, pro boyut olarak küçük gelirse en kötü sadece bir önce ki serinin pro max cihazı olur kesinlikle aynı paraya bunlar tercih edilmeli diye düşünüyorum..
ThornyRose
Active Level 4
Galaxy S
size katılıyorum ve bunları yaşadıktan sonra bedava verseler bile tercihim olmaz artık o kıvama geldim
0 Likes
CGRZBN
Expert Level 5
Galaxy S
Çinli markalara falan yöneleceğinize iphone deneyimlemenizi tavsiye ederim. Uzun kullanım senaryosunda aradaki farkı çok daha iyi anlıyorsunuz
0 Likes
ThornyRose
Active Level 4
Galaxy S
tercihim büyük ihtimalle o yönde olacak teşekkür ederim
Galaxy S
Benim birçok tanıdığım her zaman Samsung'dan yanaydı ama artık aynı sorunlardan dolayı herkes Apple ürünlerine geçmeye ve o markaya güvenmeye başladı. Yani bu gibi sorunlar arttıkça güven iyice sarsılıyor.
CGRZBN
Expert Level 5
Galaxy S
Bir güncellemeyi bile dağıtmayı 2 yılda anca becerebilirsen ve onda bile bi dünya sorunlar olursa sonuç bu olur..
Ryder-A34-5G
Expert Level 5
Galaxy S
Android 15 kaynaklı pil sorunu var diğer marka cihazlarda da bu durum var Android 16 beklemek en iyi cozumdu
0 Likes
ThornyRose
Active Level 4
Galaxy S
düzeleceğine hiç inancım yok Oneui 7 öncesi de her yerde performans akıcılık pil uçmuş diye reklamını yapıyolardı artık insanın aklıyla alay etmeye giriyor bu
0 Likes
Ryder-A34-5G
Expert Level 5
Galaxy S
Ama tuhaf yani a34 ui 7 de 9 saat alıyor ekran sure kismi biraz yalan kendi hesapladıgim 9 8 Ayarlar 3 4 5 bence inanmayın ui 6.1 de Bende 1 saat içinde %40 bitiyordu ui 7 de düzeldi nasil olduysa