Original topic:

TEBRİKLER SAMSUNG (!)

(Topic created on: 06-26-2025 07:30 PM)
292 Views
ThornyRose
Active Level 4
Options
Galaxy S

Çünkü bir müşterisini daha kaybetti. Sürekli sarj ve ekran süresi problemi yaşamaktan, telefonu sıfırlayıp ayarları değiştir, özellikleri kapat, sürekli arkaplanda çalışanları kontrol et, yola gideceğim zaman sarjı kontrol et, geminim aylardır sesimi algılamıyor. 

Parayla bi hizmet ve günümüzde elimiz ayağımız olan cihazı alıyorum ve karşılığında bunları düşünmek zorunda mı kalacağım ?
Bunlar normal değil ve müşteri memnuniyetini geri dönüşü olmayacak bir karara sürükleyen şeyler.
Yapamadığınız şey de tam olarak müşterinize, sen bu telefonu al kafan rahat yıllarca kullan güvenini verememek. Apple ile yarışacağınız en büyük kulvar bu ama son güncellemede de bakıyorum hâla farkında değilsiniz!

s24 ultra gibi bi cihazin bile şu forumda her gün bi sorununu paylaşan arkadaşları görünce ben üzülüyorum, siz ne düşünüyorsunuz merak ediyorum.

kendi yaşadığım batarya ve çeşitli sorunlara sitemim ve markaya eleştirimdir. Markayı karalamak gibi bir amacım yok 10 yıldan fazladır samsung kullanıyorum.
herkese hayırlı günler diliyorum.

19 Comments
KEMSA
Expert Level 2
Galaxy S
Hocam 9 saat oluyor her şeyi kapatırsan evde oturuyorsan sadece wi-fi ve ses açık😊
0 Likes
Ryder-A34-5G
Expert Level 5
Galaxy S
Yalnız Çinli markalarından aynı sorun yaşıyor
0 Likes
mrtlrsstncc0
Active Level 10
Galaxy S
Hocam sorun samsung veya Çinli markalar değil sorun Android. Her güncellemede başka sorunlar...
0 Likes
Ryder-A34-5G
Expert Level 5
Galaxy S
Aslında sorun eski Güncellemelerinde kalan kodlar guncelleme yapılırken temizlemedigi için bu sorunlar oluyor
ThornyRose
Active Level 4
Galaxy S
yakınmamın sebebi de biraz bu aslında ben alt tarafı bir telefon alıyorum neden sürekli bir şeyleri takip etmek ayarları kurcalamak youtube'da google'da araştırmalar yapıp mesai harcamak zorundayım.
Ne zaman geldi, gelecek mi, gelince testleri nasıl olacak vb. tüketici olarak bu anormal bi durum ve uzun süre bu cihazları kullanınca insanı çok yoruyor gerçekten.
0 Likes
Ryder-A34-5G
Expert Level 5
Galaxy S
Normalde mart ayında gelecekti guncelleme ceo ölümü derken cihazlarda kernel hazir olması uzun sürdü a34 mesela kernel hazir olmadan yayinlandi ui 7.1 değilde ui 8.0 vermelerin en büyük sebebi ui 7 de çıkan problemler
0 Likes
ThornyRose
Active Level 4
Galaxy S
isterse ui 55 versin kötü deneyimler yaşadığım ve paramın karşılığını alamadıktan sonra bi kıymeti yok
0 Likes
KEMSA
Expert Level 2
Galaxy S
Çoğu kişi gibi ben de öyle düşünüyorum, ben bir emekliyim mecburen telefonumu kaybettiğim için bu telefonu satın aldım güvenerek aldım samsung diye aldım ne oldu hayal kırıklığı oldu benim için , onu kapat pilden tasarruf et bunu kapat pilden tasarruf et bu kadar özelliği niçin yaptılar o zaman pilden tasarruf edeceksem hiçbir özelliği kullanmayacaksam.
Param olunca en kısa zamanda manava gidip ben de elma alacağım.
Hani vardı ya rahmetlinin bir şarkısı,,
Bir ben miyim diye baktım ki etrafıma hepsi dolmuş dertli benim gibi sevenler sevip acı çekenler.
0 Likes
ThornyRose
Active Level 4
Galaxy S
ahah son söz yerinde bi tespit olmuş
ThornyRose
Active Level 4
Galaxy S
bunun en büyük sorumlularından biri de sponsorlu içerikleriyle ballandıra ballandıra ürünü anlatan günümüz içerik üreticileridir. Bundan önceki samsung telefonumdan da pil sorunları yüzünden model yükselttim ve sonuç, değişen hiçbir şey yok yine olan bana oldu içerik üreticileri elmalarını toplamaya devam etti