Original topic:

Türkiye'de Son Model S26 Kullansan Neye Yarar.

(Topic created on: 4 weeks ago)
417 Views
AHISKATÜRKs24fe
Expert Level 2
Options
Galaxy S
Türkiye’de en son modeli kullanmanın bile bir anlamı kalmıyor. Güncellemeler zaten en son geliyor, beta programından ise tamamen dışarıda bırakılıyorsun. Ortaya çıkan tablo net: en yeni cihazı alsan da, yazılım deneyimi açısından hep geriden geliyorsun. Beta sürecine bile dahil edilmemek ayrı bir mesele… Buna “geri planda kalmak” demek hafif kalır; resmen kullanıcıyı ikinci plana atmak gibi bir durum.

Ha bide Türkiye'ye Gelen En Berbat Yazılımdır. 

Samsung, One UI 9 Beta programına dahil olacak ülkeleri açıkladı. İlk olarak Galaxy S26 Series cihazları beta güncellemesini alacak.

• Ülkeler: ABD, İngiltere, Güney Kore, Almanya, Hindistan ve Polonya
• 1. Aşama: ABD, İngiltere, Güney Kore ve Almanya
• 2. Aşama: Hindistan ve Polonya
• İlk Güncellemeyi Alacak Seri: Galaxy S26 Serisi

15 Comments
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
Betaya alınılmamasında hak verilebilir bence. Sizce burda 10 kişiden kaçı hataları bildirir?
Galaxy S
10
0 Likes
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
Hiç sanmıyorum :)
0 Likes
Galaxy S
😅
0 Likes
kayaozgur1996
Expert Level 5
Galaxy S
s26'yı görünce ekmek banıyorum Kemal Sunal'ın filmdeki gibi 1778766099595.gif
Dr_Konevi
Active Level 6
Galaxy S
Bundan 12 yıl önce Nokia Lumia kullanıyordum. Türkiye'de isteyen Nokia kullanıcıları önce Windows Phone 8.1 sonra da Windows 10 Mobile'in beta sürecine katılıp yeni özelliklere erkenden erişebiliyordu. (Apple zaten bu konuda çok iyi ona uzun uzun değinmiyorum.) Samsung'un bu konuda fazla tutucu davrandığını düşünüyorum.
Galaxy S
Konu Abartmak değil.. Konu Son Model Kullansan bile En son Güncellemeyi Sen Alıyorsun. Alt modelleri söylemiyorum bile.
Ve aldığın en Barbat Yazılımdır ...
0 Likes
ygtknca
Expert Level 1
Galaxy S
Bu kadar bütük tepki bana garip geliyor hocam ya,tabiki eleştirmekte aşırı haklısın ama Samsung yıllardıe böyle bu forumda güncellemelere yakın bu şekilde dolu konu açıldı zamanında bende açtım hala ister istemez benimde tepkilerim var ama yeni bir güncelleme gelirken artık içimden acaba bu sefer hangi sorun çıkıcak diye düşünüyorum yani çünkü illa ki bir sorun çıkıyor o yüzden artık beklemeyi bıraktım.En son gelen Nisan ayı güncelleme sonrasında cihazımda açık ve net genel olarak ekranda kaydırma yaparken veyahut hareketli sahnelerde dalgalanma var bende 8.5 bekliyorum ama büyük olasılıkla yapacağım son güncelleme gittiği yere kadar artık o yüzden bu şekilde tepki vermek artık garip geliyo bana ya tüketici olarak tabiki haklısın ama Samaunga Güncelleme=yeni sorunlar yıllardır böyle
Galaxy S
Hocam ben Sizi Anlıyorum Herşeyi Geçtim. Türkiye'ye Gelen Yazılım, Yazılımların içinde en kötüsüdür. Öptimize 00000.
Ben yıllardır Hindistan Yazılım Kullanıyorum Yazılım Konusunda Mükemmel Ötesi.
0 Likes